Sunday, May 28, 2017

Android TvBox MXQProII Cyprus

Δείτε ΕΔΩ τις οδηγίες σύνδεσης του Android TvBox

Ολοκαίνουριο Android TvBox MXQPro II 4Κ HD! Γρήγορο και Αξιόπιστο Με το Τελευταίο Λογισμικό Android5.1 Lollipop και Καινούριο Επεξεργαστή 64bit Amlogic S905 με €79.90

Όπου Μετά την Σύνδεση Είναι Έτοιμο για Λειτουργία Χωρίς Επιπλέον Ρυθμίσεις! Μετατρέπει την Τηλεόραση σας σε Smart TV! Με Νέο Λογισμικό & Εργονομικό Τηλεχειριστήριο!!Η προσφορά μας περιλαμβάνει ότι χρειάζεστε για να μεταφερθεί η μαγεία στην τηλεόραση σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι γραμμή internet 4mbps και πάνω.H RAM του Android είναι 1GB αλλά είναι πιο γρήγορο και πιο ευέλικτο από τα tv box που έχουν 2GB RAM λόγω του νέου λογισμικού Lollipop 5.1 που διαθέτει καθώς και του καινούργιου επεξεργαστή s905 64bit.

Android TvBox MXQProII



Με το MXQPro II όχι μόνο θα αναβαθμίσετε την τηλεόρασή σας σε Smart TV αλλά θα μεταφέρετε όλη την εμπειρία Android απευθείας στο σαλόνι σας. Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη Wi-Fi θα μπορείτε να πλοηγηθείτε ελεύθερα στο Internet,να διαβάσετε νέα, να δείτε βιντεάκια στο YouTube,να μπείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό email αλλά και να δείτε τις ανανεώσεις των φίλων σας σε facebook, twitter, google+ κ.α. Διαλέξετε μέσα από 250.000 δωρεάν διαθέσιμες εφαρμογές και επιλέγετε εσείς πως θα περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, παίξτε παιχνίδια και μετατρέψτε το Android TV-Box στην δική σας παιχνιδομηχανή.


Διαθέτει προεγκατεστημένα αρκετά προγράμματα όπως  το NetFlix με το οποίο έχετε τη δυνατότητα να δείτε ταινίες και σειρές (απαιτείται μηνιαία συνδρομή) και τοKODI με το οποίο  έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ελληνικές και ξένες ταινίες, κινούμενα σχέδια, YouTube, ντοκιμαντέρ από μεγάλα κανάλια, ζωντανά κυπριακά και ελληνικά κανάλια, σειρές και εκπομπές, ξένο ποδόσφαιρο, κανάλια ενηλίκων, και άλλα πολλά δεν απαιτείται μηνιαία συνδρομή.


*Το πρόγραμμα KODI διατίθεται δωρεάν στο internet.Για περεταίρω συμβουλές για ρυθμίσεις και updatesμια αναζήτηση σε forums στο google είναι αρκετή.


Παιχνίδια & εφαρμογές

Περάστε τον ελεύθερό σας χρόνο διασκεδάζοντας μέσα από το androidSmart TV BΟΧ. Χιλιάδες ελεύθερες εφαρμογές, επιπρόσθετες λειτουργίες αλλά και παιχνίδια για τη δική σας όρεξη και μόνο. Με περισσότερα από 60.000 διαθέσιμα παιχνίδια, θα αποκτήσετε τη δική σας προσωπική παιχνιδομηχανή παίζοντας στην μεγάλη οθόνη της HD τηλεόρασή σας.


Media Player

ΔείτεFullHDταινίες 1080p. Σύνδεστε USB FlashDrives ή οποιαδήποτε εξωτερική μονάδα αποθήκευσης και πραγματοποιήστε αναπαραγωγή όλων των multimediaαρχείων σας. Για ποιο λόγο να υπάρχουν περιττές συσκευές στο σαλόνι σας; Συνδυάστε διασκέδαση, ενημέρωση, mediaplayer&socialmedia σε ένα!


ΔΩΡΟ για τους επόμενους 10 που θα αγοράσουν την προσφορά:

1 Air Mouse Mini Keyboard με Φανταστικές Δυνατότητες! Συνδέστε στον Υπολογιστή ή στο Android Box σας και Αποκτήσετε τον Πλήρη Έλεγχο!


Συνδυάζει ασύρματο πληκτρολόγιο, ποντίκι αφής και τηλεχειριστήριο-μοχλό για παιχνίδια.
Παρά το μικρό του μέγεθος δεν υστερεί τίποτα από ένα κανονικό πληκτρολόγιο καθώς περιλαμβάνει όλα όσα ένα πληκτρολόγιο μπορεί να προσφέρει σε πιο εύχρηστο μέγεθος.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κανονικό υπολογιστή με Windows ή Linux λογισμικό, σε Android tv boxes και στο xbox.
Περιέχει Hot Keys και ρυθμιζόμενη DPI λειτουργία για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη τηλεόρασης.


Βάρος πακέτου: 190g
Μέγεθος πακέτου: 17*12*3.5cm


No comments:

Post a Comment