Monday, May 22, 2017

DERMA BEAUTIX

Επιλογή 1: DERMA BEAUTIX SUPER COLLAGEN CREAM
Επαναστατική φόρμουλα για την καταπολέμηση της γήρανσης, και των ρυτίδων
              
• Θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Υποστηρίζει την παραγωγή  της ελαστίνης  και του κολλαγόνο διατηρώντας την  υγρασία και την ελαστικότητα του δέρματος . Επίσης έχει  θεραπευτική επίδραση στες κατεστραμμένες περιοχές του δέρματος.
• Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Ceramide II (φυτικής προέλευσης)  βελτιώνει την ενυδάτωση και την απαλότητα του δέρματος. 
Περιλαμβάνει ενα πλήρες φάσμα συστατικών για την  προστασία του δέρματος  ενάντια σε βλαβερά εξωτερικά στοιχεία και για να διατηρεί την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά μέσα στο δέρμα.
• Λαμπερό δέρμα με αντιοξειδωτικές βιταμίνες E, D & Α, για την καταπολέμηση του σχηματισμού των ελευθέρων ριζών.
• Επιβραδύνει την γήρανση του δέρματος και καταπολεμά τες ρυτίδες.  Η βιταμίνη C βοηθά στην προστασία και την θεραπεία των κυττάρων 
του δέρματος.To βούτυρο Shea  βοηθά στην διατήρηση  της υγρασίας του δέρματος.
• Εφαρμογή: Μετά τον καθαρισμό, απλώστε μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό. Μπορεί να φορεθεί κάτω από το make-up. 

Χρησιμοποιήστε όσο συχνά  επιθυμείτε.

• Το κολλαγόνο καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
• Τα βλαστικά κύτταρα από τα μήλα διεγείρουν την ανανέωση του δέρματος.
• Το βούτυρο Shea διατηρεί την υγρασία του δέρματος.
• Βοηθά στην ανάπλαση και την ελαστικότητα του δέρματος.
• Βοηθά το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό. (Paraben Free)

Η Super Collagen cream συνδυάζει Palmitotl Oligopeptide και Παλμιτικό Τετραπεπτίδιο-7
Πιστεύεται ότι τα  πεπτίδια είναι υπεύθυνα για την ενεργοποίηση της φυσικής  παραγωγής του κολλαγόνου του δέρματος . Ενισχυμένο με αμινοξέα, αυτή η πλούσια σε θρεπτικά συστατικά φόρμουλα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει και να βελτιώσει την υγεία του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και άλλα σημάδια της γήρανσης. Αυτή η μοναδική φόρμουλα περιέχει επίσης βότανα, βλαστικά κύτταρα από τα μήλα, μαζί με βούτυρο Shea για να βοηθήσει στην τόνωση του δέρματος και να κλειδώσεi την υγρασία. 
Παρασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Επιλογή 2: DERMA BEAUTIX PLANT SUPER STEM CELL CREAM
Eπανάσταση στην φροντίδα του δέρματος.  


Βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών  και των ρυτίδων. Η ισχυρή φόρμουλα  του PLANT SUPER STEM CELL CREAM συμπεριλαμβανει, βιταμίνη C, Jojoba Oil Seed, Ελαιόλαδο,  Malus domestica ,κυτταρικό εκχύλισμα φρούτων, εκχύλισμα φύλλων Iris Padilla και εκχύλισμα φύλλων Νυμφαία caerulea. Οι άνθρωποι παράγουν λιγότερα νέα κύτταρα του δέρματος, καθώς γερνούν. Αυτά τα προηγμένα συστατικά ενθάρρύνουν  την ανάπτυξη  ενος  υγιούς δέρματος, καθώς ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθά στην 
εξάλειψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Το PLANT SUPER STEM CELL CREAM είναι μια ισχυρή φόρμουλα που συμπεριλαμβανει το Malus domestica κυτταρικό εκχύλισμα φρούτων ,εκχύλισμα φύλλων  Iris Padilla και εκχύλισμα φύλλων Νυμφαία caerulea.

Οι άνθρωποι παράγουν λιγότερα κύτταρα του δέρματος, με τα χρόνια.Τα προηγμένα συστατικά του SUPER STEM CELL δημιουργούν ένα υγιεινό δέρμα, βελτιώνουν την  ενυδάτωση και βοηθούν στην εξάλειψη  των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Το SUPER STEM CELL με τα βλαστικά κύτταρα βοηθά στην  ανανέωση του δέρματος και  σας κάνει να δείχνετε νεότεροι.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καθαρισμένο νερό, γλυκερίνη, ορυκτέλαιο, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil που, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, γαλακτικό νάτριο, στεατικό οξύ, steareth-20, η Alpha Arbutin, Τριαιθανολαμίνη, Νιασιναμίδη, Πανθενόλη, ξανθάνης, Άρωμα, Glycyrrhiza uralensis (γλυκόριζα) εκχύλισμα ρίζας, Φαινοξυαιθανόλη, βενζοϊκό οξύ, EDTA, σορβικό κάλιο, νάτριο Acorbyl Φωσφορικό (βιταμίνη C), το Malus domestica Φρούτα Cell Culture (Stem Cell) Απόσπασμα, Iris Padilla Leaf (Stem Cell) Απόσπασμα, Carbomer, Τριαιθανολαμίνη, Φαινοξυαιθανόλη, βενζοϊκό οξύ, Νυμφαία caerulea Leaf (Stem Cell) Απόσπασμα, Λεκιθίνη (Cream 1 ουγκιά) 4-05027

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο και το λαιμό, δύο φορές την ημέρα μετά τον καθαρισμό του δέρματος. Απλώστε το απαλά στο δέρμα και αφήστε το να απορροφηθει πριν την εφαρμογή του make-up.
Παρασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Επιλογή 3: DERMA BEAUTIX ANTI WRINKLE SERUM
Η φυσιολογική διαδικασία γήρανσης είναι αναπόφευκτη, ωστόσο, χρησιμοποιώντας τις σωστές βιταμίνες και τα συμπληρώματα στην καθημερινή αγωγή σας μπορεί να σας βοηθήσει να την καθυστερήσετε. Με Βιταμίνες Α, Β6, C, D, E και K, θα δώσει υγιή λάμψη στο δέρμα σας, καθώς και να παρέχει σωστή θρέψη του δέρματος, ενάντια στο σημερινό αγχωτικό περιβάλλον. Μια επαναστατική αντιρυτιδική φόρμουλα, το προϊόν αυτό δεν θα περιορίσει μόνο τις ρυτίδες, αλλά θα κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει πιο ομαλό.

Προδιαγραφές

  • Ενδείκνυται για καθημερινή χρήση
  • Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος
  • Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει αποτελεσματικά ρυτίδες, ουλές, ραγάδες και εγκαύματα του ήλιου
  • Χωρίς paraben
  • Το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα
  • Παρασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

No comments:

Post a Comment