Tuesday, May 23, 2017

ENGINO TOYS CYPRUS SKROUTZ DEALS

Το ENGINO είναι ίσως το πιο προηγμένο και εύκολα εφαρμόσιμο τρισδιάστατο παιχνίδι κατασκευής στην αγορά σήμερα. Η πατενταρισμένη σχεδίαση των εξαρτημάτων επιτρέπει τη σύνδεση έως και 6 πλευρών ταυτόχρονα, ενώ τα μοναδικά εξαρτήματα επέκτασης επιτρέπουν συνθέσεις, μη υλοποιήσιμες μέχρι σήμερα, απελευθερώνοντας με αυτό τον τρόπο τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών.  

Το σύστημα ENGINO είναι:

- Επεκτάσιμο ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε --------κατεύθυνση!
- Οι ράβδοι είναι και σύνδεσμοι!
- Όλα τα μέρη συνδέονται και μένουν μαζί!
- Κάθε μήκος είναι δυνατόν!
- Κατασκευές μεγάλες και εύκολες!
- Απλό στη χρήση!
- Μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων τροποποίησης!
- Μικρός αριθμός από διαφορετικά μέρη!
- Λιγότερα κομμάτια συνθέτουν περισσότερα -----------μοντέλα!
- Πολύ δημιουργικό και εκπαιδευτικό!
Επιλογή 1
€4.50 από €8 (Έκπτωση 44%) για το Inventor 3 models
Περισσότερες Πληροφορίες ΕΔΩ
Επιλογή 2
€19 από €30 (Έκπτωση 37%) για τη Συλλογή 6 Παιχνιδιών Pico Builds Mini
Περισσότερες Πληροφορίες ΕΔΩ
ENGINO
Μηχανική είναι η τέχνη της αναδιάταξης των υλικών και των δυνάμεων της φύσης. Το προϊόν ENGINO χρησιμοποιεί τις ίδιες αρχές, τιμώντας αυτό το θεμελιώδες και έμφυτο ανθρώπινο χαρακτηριστικό που μας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσουμε εκπληκτικά τεχνολογικά κατορθώματα. Τα παιδιά μας είναι προικισμένα με αυτές τις ικανότητες, οι οποίες διευρύνονται μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι.


Το σύστημα ENGINO® εφευρέθηκε από τον Κώστα Σίσαμο, ένα πρώην εκπαιδευτικό και μηχανικό, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές στη σύνθεση τεχνολογικών δημιουργικών μοντέλων με ευκολία ώστε να μπορούν να πειραματιστούν και να αποκτήσουν γνώσεις στις επιστήμες και την τεχνολογία μέσα από το παιχνίδι. Σημαντική ήταν η συνεισφορά των τοπικών αρχών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες μέσα από επιχορηγήσεις έκαναν εφικτή την υλοποίηση έρευνας διάρκειας τριών χρόνων σχετικά με το καινοτόμο προϊόν, το οποίο εισήχθηκε στη διεθνή αγορά το 2007. Από τότε, η εταιρεία ανέπτυξε περισσότερα συνδετικά εξαρτήματα, όπως γρανάζια, τροχαλίες, κινητήρες και ηλιακούς συλλέκτες καθώς και μια σειρά από βιβλία δραστηριοτήτων και λογισμικού με σκοπό τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία και τη γνώση απλά παίζοντας. Το βασικό πλεονέκτημα του συστήματος ENGINO είναι ότι επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργήσουν γρήγορα και εύκολα απλά ή σύνθετα μοντέλα χρησιμοποιώντας ένα πολύ μικρό αριθμό διαφορετικών εξαρτημάτων.

No comments:

Post a Comment