Friday, June 9, 2017

Hand Made Wooden Bowie Cyprus

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το ξύλο χρησιμοποιείται σε πλήθος εφαρμογών, από είδη για το σπίτι μέχρι αντικείμενο δώρων. Θα μπορούσατε όμως να φανταστείτε ότι το ξύλο μπορεί και να... φορεθεί;

Όχι μόνο γίνεται, αλλά μπορεί να εξελιχθεί και σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και κομψή στιλιστική πρόταση.

Φτιαγμένα στο χέρι και σε πλήθος χαράξεων και συνδυασμούς χρωμάτων σε διάφορα μεγέθη και σχήματα με λεπτομέρειες υφάσματος, τα ξύλινα παπιγιόν έχουν έρθει για να μείνουν.

Τα ξύλινα παπιγιόν, εκτός από το γνωστό τρόπο, μπορούν να φορεθούν ή αξιοποιηθούν και με άλλους τρόπους. Με μια αλυσίδα γίνονται κολιέ, με ένα πιαστράκι γίνονται κοκαλάκι για τα μαλλιά... Επίσης μπορούν να διακοσμήσουν μια ζώνη ή μια τσάντα.

Για την κατασκευή των ξύλινων παπιγιόν μας χρησιμοποιούμε φυσικούς κορμούς δέντρων. Η διαφορά των δικών μας ξύλινων παπιγιόν είναι ότι σμιλεύονται αποκλειστικά στο χέρι με την χρήση παραδοσιακών ξυλουργικών εργαλείων. Το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό, με μοναδικές λεπτομέρειες, γιατί το κάθε κομμάτι ξύλου που χρησιμοποιούμε είναι διαφορετικό. 

Επιλογή 1: €21 για 1 Ξύλινο Χειροποίητο Παπιγιόν Cherry

Επιλογή 2: €23 για 1 Ξύλινο Χειροποίητο Παπιγιόν Twins

Επιλογή 3: €25 για 1 Ξύλινο Χειροποίητο Παπιγιόν Chess

Επιλογή 4: €25 για 1 Ξύλινο Χειροποίητο Παπιγιόν Champino

Επιλογή 5: €25 για 1 Ξύλινο Χειροποίητο Παπιγιόν Mushroom

Επιλογή 6: €26 για 1 Ξύλινο Χειροποίητο Παπιγιόν Ebony

Επιλογή 7: €26 για 1 Ξύλινο Χειροποίητο Παπιγιόν Scissor

Επιλογή 8: €26 για 1 Ξύλινο Χειροποίητο Παπιγιόν Hairy

Επιλογή 9: €40 για 1 Gift Box A (Περιλαμβάνει 1 Ξύλινο Χειροποίητο Παπιγιόν, 1 Ξύλινη Χειροποίητη Χτένα και 1 Ρούχινο Παπιγιόν)

Επιλογή 10: €40 για 1 Gift Box Β (Περιλαμβάνει 1 Ξύλινο Χειροποίητο Παπιγιόν, 1 Ξύλινη Χειροποίητη Χτένα και 1 Κρέμα Muk για Styling Μαλλιών)


No comments:

Post a Comment