Monday, June 26, 2017

Megalono sosta to paidi mou book - Miranda Sidera

Μεγαλώνω σωστά το παιδί μου;

Το βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός που μας βοηθά να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδιά μας. Είναι ένας οδηγός που μας μαθαίνει τι να κάνουμε, όταν τα παιδιά λένε «όχι», όταν τσακώνονται, όταν λένε ψέματα, όταν συνεχώς ξεχνούν, όταν δεν διαβάζουν, όταν κάθονται για ώρες στην τηλεόραση  ή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, όταν δεν τρώνε, όταν δεν κοιμούνται στο κρεβάτι τους, όταν δεν πιστεύουν στον εαυτό τους, όταν κάνουν λάθη και άλλα πολλά.
Ένας πρακτικός οδηγός γονιών που μπορεί εύκολα να διαβαστεί και να μπει αμέσως σε εφαρμογή. Για όσους έχουμε παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι 18 χρονών, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για μας.
Μιράντα Σιδερά
Κοινωνικός Επιστήμονας, Εκπαιδεύτρια σεμιναρίων, Συγγραφέας και Σύμβουλος Σχέσεων.


Έχει σπουδάσει Κοινωνικές Επιστήμες με ειδίκευση στην Ψυχολογία στην Αγγλία, μετά στην Αμερική έγινε Σύμβουλος Σχέσεων, ξανά στην Αγγλία έγινε Νευρογλωσσικός προγραμματιστής και μετά έγινε στην Ελλάδα Συντονίστρια σεμιναρίων γέλιου.

Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, συνεργάτης και εκπαιδεύτρια του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κύπρου, της Παγκύπριας Συνεργατικής Συνομοσπονδίας και μέλος του Παγκοσμίου Συνδέσμου Νευρογλωσσικών Προγραμματιστών.

Διαθέτει πλούσια εμπειρία στη διεύθυνση και παρουσίαση σεμιναρίων, εργαστηριών και προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, ιδιαίτερα στους θεματικούς τομείς του επαγγελματισμού στις επιχειρήσεις, των ανθρώπινων σχέσεων, της επαγγελματικής επικοινωνίας και συμπεριφοράς, του σωστού τρόπου διαβάσματος των παιδιών, της βελτίωσης της μνήμης , της απόκτησης αυτοπεποίθησης καθώς και της αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.

Ίδρυσε το Εκπαιδευτικό Κέντρο LAMARQUE το οποίο προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης σε στελέχη επιχειρήσεων στον ιδιωτικό, κρατικό και ημικρατικό τομέα καθώς και το Ιδιωτικό Φροντιστήριο LAMARQUE το οποίο πρόσφερε μαθήματα σε μαθητές και ενήλικες. Ίδρυσε επίσης τη δική της σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης η οποία πρόσφερε αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας προγράμματα Γραμματειακών Σπουδών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Εκπαιδεύτηκε προσωπικά από τους παγκόσμια γνωστούς στον τομέα τους Δρ Τζων Γκραίη, Δρ Ρίτσαρτ Μπάντλερ, Άντονυ Ρόμπινς, και Δρ Πωλ Μακκένα και υπήρξε πρωτοπόρος στην εισαγωγή της μεθόδου του νοητικού προγραμματισμού στην Κύπρο καθώς και των σεμιναρίων γέλιου.Όλα τα σεμινάρια της έχουν συνήθως εμφανή και μόνιμα αποτελέσματα.

Ως σύμβουλος σχέσεων, στις προσωπικές συναντήσεις που κάνει στο γραφείο της στη Λάρνακα, ειδικεύεται στις σχέσεις αντρών και γυναικών, γονιών και παιδιών καθώς και σχέσεων του καθενός με τον εαυτό του.

Έχει εκδώσει εννέα βιβλία τα πιο πολλά από τα οποία έγιναν μπεστ σέλλερς, συνεργάζεται για χρόνια τακτικά με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, και δίνει διαλέξεις σε σχολεία, συνδέσμους γονέων, λέσχες, σωματεία κ.α.

No comments:

Post a Comment