Wednesday, June 28, 2017

Rent Inflatable Toys Cyprus Skroutz


Τα φουσκωτά παιχνίδια προσφέρουν ώρες απροβλημάτιστου παιχνιδιού και αποτελούν ιδανική επιλογή για ιδιωτικά παιδικά πάρτυ και μαζικές παιδικές εκδηλώσεις.


Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, και να δώσετε άλλον αέρα στο πάρτι, την εκδήλωση ή τα γενέθλια που προγραμματίζετε; Σας έχουμε μια πρωτότυπη ιδέα! Διαλέξτε φουσκωτά παιχνίδια και χαρίστε στους καλεσμένους σας ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού! Εδώ θα βρείτε όλα τα φουσκωτά παιχνίδια που διαθέτουμε προς ενοικίαση.


Έτσι λοιπόν αν έχετε τον χώρο, εμείς έχουμε την λύση! Ένα φουσκωτό παιχνίδι μπορεί να κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα για ώρες, θα κάνει την γιορτή σας αξέχαστη, και θα κάνει τους καλεσμένους σας να πουν: Πολύ Καλή Ιδέα! Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην ενοικίαση φουσκωτών παιχνιδιών. Όλα αυτά τα χρόνια γνώμονάς μας είναι η ποιότητα των παιχνιδιών μας και φυσικά η ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Γι' αυτό λοιπόν μην έχετε κανέναν ενδιασμό για την επιλογή σας. Δείτε τη λίστα των παιχνιδιών μας και επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.
Επιλογή Φουσκωτού €40 (Διαστάσεις 3 x 2.8 μέτρα)

Επιλογή Φουσκωτού €49 (Διαστάσεις 4 x 4 μέτρα)



No comments:

Post a Comment