Wednesday, June 21, 2017

USB 2.0 Flash Drive Prestigio Limassol Cyprus


Επιλογή 1: €6.90 ADATA USB 2.0 Flash White, 16GB (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)


Η κομψή σχεδίαση διαθέτει συρόμενο βύσμα USB, το οποίο εκτείνεται ομαλά από τον οδηγό με το πάτημα ενός αντίχειρα. Η χωρίς καλύμμα μηχανική σχεδίαση εξαλείφει την ταλαιπωρία της απώλειας καλύμματος. Η υποδοχή USB μπορεί να είναι έτοιμη για χρήση με το ένα χέρι, για μεγαλύτερη ευκολία όταν η ταχύτητα είναι απαιτούμενη.

Χωρητικότητα: 16GB
Ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων: Read: 30 MB/sec. Write: 10 MB/sec.
Διαστάσεις (L x W x H): 59.6 x 19.5 x 9.5mm (L x W x H)
Βάρος: 10g
Device Interface: Υποστηρίζει USB 2.0, συμβατό και με USB 1.1
Hot Plug & Play: Ναι
Τροφοδοσία: από θύρα USB
Υποστήριξη λειτουργικού συστήματος: Windows98/ 2000/XP/ Vista /7 ,Mac OS 9.0 ή μεταγενέστερο, Linux Kernel 2.4 ή μεταγενέστερο.


Επιλογή 2: €9.90 DashDrive Durable UD310 Jewel Like USB Flash Drive USB 2.0, 16GB


Το DashDrive™ Durable UD310 USB Flash drive είναι μία πρακτική λύση αποθήκευσης, κατασκευασμένο με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας Chip-on-Board (COB) για αδιάβροχη αντίσταση και προστασία των δεδομένων σας. Το λεπτό του σχήμα και μέγεθος επιτρέπει στο UD310 να παραμένει συνδεδεμένο σε ένα φορητό υπολογιστή ή Ultrabook χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα.

Χωρητικότητα: 16GB.
Χρώμα: Κόκκινο/Μαύρο
Διασύνδεση: Υποστηρίζει USB 2.0, συμβατό με USB 1.1.
Απαιτήσεις συστήματος: Windows: XP/Vista™/7 ή νεότερη έκδοση, Mac: OS 10.6 ή νεότερη έκδοση, Linux™: Kernel 2.6 ή νεότερη έκδοση.
Θερμοκρασία: Λειτουργίας 0~45°C, Αποθήκευσης -25~60°C.
Διαστάσεις: 23 x 17 x 7mm.
Βάρος: 2.5g.

Επιλογή 3: €10.90 ADATA USB 2.0 UC500 16GB


Το USB flash drive Adata UC500 Gold/Red ανήκει στην νέα σειρά UC500 της Adata.

Η θύρα usb ξεδιπλώνει και διπλώνει με μία κίνηση 180 μοιρών μέσα στο κυρίως σώμα, ενώ με χωρητικότητα που 16GB, είναι ιδανικό για να αποθηκεύσετε, μεταφέρετε και να μοιράζεστε φωτογραφίες, μουσική και video.

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετικός σχεδιασμός με περιστρεφόμενη κεφαλή που αποθηκεύεται στο κυρίως σώμα, που δεν χρειάζεται καπάκι
Τύπος διασύνδεσης - Hi-Speed USB 2.0 με ταχύτητες μέχρι και 480Mpbs
Χωρητικότητα - 16GB
Συμβατό με Microsoft Windows XP/Vista/7/8, Apple MacOS X 10.6 ή νεωτερο, Linux Kernel 2.4 ή νεώτερο

Το USB flash drive Adata UC500 Gold/Red σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε όλα τα αρχεία σας μαζί σας, στο γραφείο, το σπίτι, στην εξοχή και οπουδήποτε ταξιδεύετε.

Επιλογή 4: €10.90 ADATA USB 2.0 16GB DashDrive Durable UD320 USB Flash drive, microUSB + USB


Το USB stick Adata DashDrive Durable UD320 16GB - USB 2.0 - Μαύρο σας παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ευκολία χρήσης για να έχετε πάντα μαζί σας τα δεδομένα που χρειάζεστε σε κάθε σας μετακίνηση.

Είναι ένα αρκετά μικρό και συμπαγές usb stick με καπάκι για επιπλέον προστασία της κεφαλής, διαθέτει ειδική εσοχή για να το περάσετε στα κλειδιά σας ή στην τσάντα σας για μεγαλύτερη πρακτικότητα, ενώ είναι ιδανικό για να μεταφέρετε όλα τα αγαπημένα σας αρχεία μουσικής, φωτογραφιών, ταινιών και άλλα.

Επιπλέον διαθέτει ένα Micro-USB connector έτσι ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας στην "έξυπνη" φορητή σας συσκευή και να μεταφέρετε από και προς αυτό όλα τα αρχεία που θέλετε, όσο μεγάλα και αν είναι σε μέγεθος. 

Το μόνο που χρειάζεται, είναι η συσκευή σας να έχει έκδοση Android 4.1 ή νεώτερη.

Οι 2 ξεχωριστές συνδέσεις usb/micro-usb σας λύνουν πραγματικά τα χέρια, διότι μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία ανάμεσα στον υπολογιστή και στο smartphone/tablet χωρίς να χρειάζεται να τα συνδέσετε μεταξύ τους. 

Χαρακτηριστικά

Απίστευτα μικρό μέγεθος με καπάκι
2 ενσωματωμένοι και ξεχωριστές συνδέσεις USB/Micro-USB
Σύνδεση - USB 2.0
Χωρητικότητα - 16 GB
Εύκολη χρήση αφού είναι Plug-n-Play
Διαθέτει ειδική εσοχή για κρέμασμα στα κλειδιά ή την τσάντα σας
Αντιγραφή με απλό Drag and Drop
Διαστάσεις - 4 x 1.5 x 0.8 cm
Βάρος - 8 g
Χρώμα - Μαύρο


Επιλογή 5: €11.90 ADATA AUD311, 16GB USB 3.0, Blue


Το ανθεκτικό USB flash drive DashDrive UD311 συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα και ταχύτητα USB 3.0 σε ένα στιβαρό και μικροσκοπικό σώμα. Κατασκευασμένο με τη χρήση της τεχνολογίας Chip-on-Board (COB), το UD311 είναι εξαιρετικά ανθεκτικό έναντι φθοράς από νερό και πτώσεις. Το λεπτεπίλεπτο μέγεθος και το σχήμα κοσμήματος του επιτρέπουν να συνδέεται σε διάφορες συσκευές χωρίς να εμποδίζει.

Ιδιαίτερα μικρό, ιδιαίτερα βολικό

Μερικές φορές θέλετε να αφήνετε το USB flash drive συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας για μέρες. Χάρη στο κομψό, μικρό μέγεθό του, το UD311 μπορεί να παραμένει συνδεδεμένο για μεγάλες περιόδους χωρίς να εμποδίζει άλλες συσκευές USB.

Οπή για λουράκι

Η ενσωματωμένη οπή για λουράκι διευκολύνει τη μεταφορά, καθώς μπορείτε να το συνδέσετε σε ένα λουράκι, μπρελόκ ή κολιέ. Όλοι οι φίλοι σας θα θαυμάζουν το αστραφτερό στολίδι σας.

Σύνδεση υψηλής ταχύτητας USB 3.0 High-Speed

Το UD311 διαθέτει σύνδεση USB 3.0 με λειτουργία μετάδοσης δύο καναλιών, ώστε να επιτυγχάνει ταχύτητες ανάγνωσης έως 85MB/sec, ενώ είναι πλήρως συμβατό προς τα πίσω με τις θύρες USB 2.0.

Προηγμένη διαδικασία κατασκευής COB

Το UD311 κατασκευάζεται μέσω μιας ειδικής διαδικασίας chip-on-board (COB), με αποτέλεσμα την υψηλή ανθεκτικότητα στο νερό και στα κτυπήματα. Είναι κατασκευασμένο ώστε να έχει μέγιστη ποιότητα και αξιοπιστία και διαθέτει εγγύηση εφ' όρου ζωής από την ADATA.

Εφαρμογές

Κατάλληλο για χρήση σε πολλές εφαρμογές πολυμέσων, το UD311 φαίνεται μικρό και όμορφο όταν συνδέεται και δεν εμποδίζει άλλες συσκευές ή κοντινά αντικείμενα.

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα: 16 GB.
Χρώμα: Μπλε.
Σύνδεση: USB 3.0.
Διαστάσεις: 25 x 17 x 8 χιλ. (μήκος x πλάτος x ύψος).
Βάρος: 3 γρ.

Απαιτήσεις συστήματος

Windows XP, Vista, 7, 8, Mac OS 9.X ή νεότερο.
Δεν απαιτείται driver.

Επιλογή 6: €11.90 ADATA S107 Shock-Resistant Waterproof USB 3.0, 16GB


Εάν είστε ο τύπος ανθρώπου που προτιμά την εξερεύνηση από το σαλόνι του, τότε το S107 θα γίνει ο σύντροφός σας στην περιπέτεια. Κατασκευασμένο με ακρίβεια από την βραβευμένη ομάδα σχεδιαστών της ADATA, το S107 υπερηφανεύεται για το εξωτερικό περίβλημα από καουτσούκ που αυξάνει την ανθεκτικότητα και την άνεση όταν το κρατάτα. Οι αδιάβροχες και ανθεκτικές ιδιότητες του drive πληρούν στρατιωτικές προδιαγραφές και το καμπύλο σχήμα και το έντονο χρώμα το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα, αναδεικνύοντας το μοναδικό σας γούστο και τη δίψα για περιπέτεια.

Σχεδίαση με υποδοχή για το καπάκι

Το συμπαγές περίβλημα διαθέτει υποδοχή για το καπάκι, για όταν χρησιμοποιείτε το drive. Αυτή η πρακτική σχεδίαση διώχνει την ανησυχία μήπως χάσετε το καπάκι και αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεστε για τα USB flash drives. Κατά τη μακροχρόνια χρήση, το υλικό υπόκειται σε φυσιολογική φθορά, η οποία μπορεί να αποδυναμώσει τη δύναμη που συγκρατεί το καπάκι. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική δύναμη όταν αφαιρείτε το καπάκι από την υποδοχή.

Αδιάβροχο

Η προστατευτική μόνωση από καουτσούκ αποτρέπει τη ζημιά λόγω του νερού όταν το drive είναι κλειστό. Το καπάκι πρέπει να καλύπτει το βύσμα USB ώστε το drive να είναι αδιάβροχο. Η αντοχή στο νερό έχει τεσταριστεί στο εργαστήριο σε βάθος ενός μέτρου για 20 λεπτά.

Αποδεδειγμένα ανθεκτικό στους κραδασμούς

Η ανθεκτική κατασκευή προσφέρει αξιόπιστη ασφάλεια των δεδομένων σας, ακόμα και σε αντίξοα περιβάλλοντα και πτώσεις. Τα εργαστήρια της ADATA έχουν πραγματοποιήσει δοκιμές που διασφαλίζουν ότι το drive πληροί τους κανονισμούς και πρότυπα του αμερικάνικου στρατού για την ανθεκτικότητα σε πτώσεις.

Το USB 3.0 κάνει τη μεταφορά αρχείων πανεύκολη

Η αξιοποίηση της ταχύτατης σύνδεσης USB 3.0 επιτρέπει ταχύτητες ανάγνωσης έως 100MB ανά δευτερόλεπτο και εγγραφής έως 50MB. Αυτό είναι 300% γρηγορότερο από τα συνήθη flash drives USB 2.0.

Φωτεινή ένδειξη

Μια φωτεινή ένδειξη LED δείχνει την κατάσταση μεταφοράς του drive.

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα: 16 GB.
Χρώμα: Μπλε/Κόκκινο
Σύνδεση: USB 3.0.
Αδιάβροχο και ανθεκτικό στους κραδασμούς ελαστικό περίβλημα.
Ταχύτητα: 100MB/s (ανάγνωση), 50MB/s (εγγραφή)
Διαστάσεις: 81 x 25 x 10 χιλ. (μήκος x πλάτος x ύψος).
Βάρος: 16 γρ.

Απαιτήσεις συστήματος

Windows XP, Vista, 7, 8 και Mac OS 9.X ή ανώτερο.
Δεν απαιτείται driver.

No comments:

Post a Comment