Saturday, June 3, 2017

Xcore Nutrition Cyprus Skroutz

Η Xcore Nutrition "τάραξε" την αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής για άλλη μια φορά, με τη νέα 100 % Whey Hydro Isolate. Αυτή η πρωτεΐνη έχει όλες τις ιδιότητες και τα οφέλη που βρίσκονται σε υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, και αναπτύχθηκε με βάση τον καταναλωτή που αναζητά το καλύτερο που τα χρήματα του μπορούν να αγοράσουν.


Η 100 % Whey Isolate Hydro είναι σε υψηλότερο επίπεδο σε σύγκριση με άλλες καθαρές πρωτεΐνες. Κάθε συστατικό είναι διαλεγμένο προσεκτικά, με στόχο να ενεργοποιεί τα μέγιστα επίπεδα ανάρρωσης και να διευκολύνει τη διαδικασία τηε γράμμωσης. Η 100 % Whey Isolate Hydro είναι ένα από τα συμπληρώματα πρωτεΐνης με τον ταχύτερο ρυθμό απορρόφησης στην αγορά.

Δεδομένου ότι ήδη έρχεται κατακερματισμένη σε μικρή πεπτιδική αλυσίδα, μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος πιο γρήγορα από ό,τι οποιαδήποτε άλλη πρωτείνη ορού γάλακτος. Με την 100 % Whey Isolate Hydro, μπορείτε να ξεκινήσετε την οικοδόμηση του μυϊκού ιστού, αμέσως μετά την προπόνηση. Εντός 30 λεπτών μετά από την άσκηση, το σώμα βιώνει ένα φαινόμενο γνωστό ως "αναβολικό παράθυρο". Κατά την περίοδο αυτή, οι μύες είναι διαθέσιμοι να απορροφήσουν αμέσως όλα τα θρεπτικά συστατικά που τους δίνονται. Η 100 % Whey Isolate Hydro είναι η ιδανική πρωτεΐνη σε αυτό το στάδιο, δεδομένου ότι απορροφάται αμέσως.


Για να κατανοήσουμε την ποιότητα της 100 % Whey Isolate Hydro, πρέπει να γνωρίζουμε τη διαδικασία πίσω από την παραγωγή της υδρολυμένης πρωτεΐνης. Η μέθοδος  αυτή περιλαμβάνει τρία διαφορετικά στάδια:

Καθαρισμός: Αφού επιλεγεί η καλύτερη πρωτεΐνη στην αγορά -η οποία είναι πρωτεΐνη ορού γάλακτος- λαμβάνει χώρα η διαδικασία αποβολής του λίπους, της λακτόζης και της χοληστερόλης. Τα λίπη κάνουν τη διαδικασία της πέψης πιο δύσκολη, εμποδίζοντας το ρυθμό απορρόφησης της πρωτεΐνης. Επιπλέον το λίπος είναι ο χειρότερος εχθρός ένός άπαχου, και γραμμωμένου σώματος. Η λακτόζη, δηλαδή η ζάχαρη που βρίσκεται στο γάλα, εκτός του ότι είναι εξαιρετικά επιζήμια για την γράμμωση, είναι ένα στοιχείο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αφομοιώσουν και μπορεί να προκαλέσει στο στομάχι μετεωρισμό, μεταξύ τωα άλλων παρενεργειών της.  Η χοληστερόλη, όταν υπάρχει υπερβολική, μπορεί να είναι επιζήμια για την υγεία του αθλητή. Η 100 % Whey Isolate Hydro είναι απαλλαγμένη σχεδόν εντελώς από οποιοδήποτε από αυτά τα τρία στοιχεία, καθιστώντας τη ένα από τα πιο αγνά υδρολυμένα συμπληρώματα πρωτεϊνών.


Υδρόλυση: Από τη στιγμή που έχει απομονωθεί, η πρωτεΐνη περνά από τη φάση της υδρόλυσης, όπου εμπλουτίζεται με πεπτικά ένζυμα που θα βοηθήσουν να "σπάσουν" τα πεπτίδια στις θεμελιώδεις μονάδες τους, τα αμινοξέα. Αυτή η διαδικασία δίνει στην πρωτεΐνη την υψηλότερη δυνατή βιοδιαθεσιμότητά. Η βιοδιαθεσιμότητα αφορά την ποσότητα και το ρυθμό με τον οποίο ένα προϊόν απορροφάται από την κυκλοφορία του αίματος. Η 100 % Whey Hydro Isolate παρουσιάζει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά απορρόφησης που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Από τη στιγμή που καταναλώνεται, μπορεί να διαρκέσει από 15 έως 40 λεπτά για να πάρει μέσα στα μυϊκά κύτταρα, ανάλογα με το μεταβολισμό του κάθε ατόμου. Με την 100 % Whey Isolate Hydro, σε αντίθεση με τα περισσότερα συμπυκνωμένα προϊόντα πρωτεΐνης, αρκεί μόνο μια κουταλιά για να εξασφαλιστεί μια ισχυρή δόση της πρωτεΐνης.

Εμπλουτισμός: Μετά τη διαδικασία της υδρόλυσης, η 100 % Whey Hydro Isolate εμπλουτλιζεται με BCAAs και γλουταμίνη. Τα BCAAs είναι τα πιο σημαντικά αμινοξέα στη διαδικασία της ανάρρωσης και στην ανάπτυξη του μυϊκού ιστού.Η γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ που βρίσκεται στους μυς, και είναι σημαντικό για να ανακάμψουν οι μυς. Για κάθε 100 γρ προϊόντος, η 100 % Whey Hydro Isolate προσφέρει μεγαλύτερη BCAAs και γλουταμίνη δόσεις από ό,τι οποιαδήποτε άλλη υδρολυμένη πρωτεΐνη που υπάρχει σήμερα στην αγορά.


100 % Whey Isolate Hydro Πλεονεκτήματα:

• Η υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα στην αγορά
• Βοηθά να επιτευχθεί η μέγιστη γράμμωση των μυών
• Προωθεί την αύξηση της αντοχής και της μυϊκής μάζας
• Αποτρέπει τον καταβολισμό μετά την προπόνηση
• Εύκολα αφομοιώνεται και χωνεύεται, κάτι που εξασφαλίζει μεγαλύτερη μυϊκή κατακράτηση αζώτου
• Επιταχύνει την ανάρρωση και μειώνει την κούραση
• Έχει θερμογενικά και ανοσοδιεγερτικά αποτέλεσματα

No comments:

Post a Comment