Tuesday, July 18, 2017

Victoria's Secret Fragrance Mist Cyprus Skroutz Deals


Μια... ακαταμάχητη ευκαιρία να αποκτήσετε τα απόλυτα sexy και θηλυκά αρώματα της κορυφαίας Victoria’s Secret!

Στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκονται τα φανταστικά Body Mists τα οποία είναι αρωματικά spray κατάλληλα για σώμα και μαλλιά τα οποία  βρίσκουμε σε υπέροχες συσκευασίες των 250ml. Τα εν λόγω Body Mists εκτός από θεϊκά αρώματα περιέχουν στη σύσταση τους aloe vera και χαμομήλι οπότε εκτός από το να αρωματίζουν το δέρμα προσφέρουν και άμεση ενυδάτωση. Από την πρώτη κιόλας χρήση θα τα ερωτευτείτε και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ανελλιπώς σε καθημερινή βάση, κυρίως μετά από κάθε μπάνιο αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας για φρεσκάδα, τόνωση και αναζωογόνηση. Θα λατρέψετε τις μυρωδιές τους! 

Επιλογή 2
Victoria's Secret Aqua Kiss Rain-Kissed Freesia & Daisy Fragrance Mist 250ml
(ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)

Επιλογή 3
Victoria's Secret Endless Love Apple Blossom & Ylang Ylang Fragrance Mist 250ml
(ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)


Το Endless Love από Victoria`s Secret είναι ένα φρουτώδες λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες που περιέχει ρόδι, άνθη μηλιάς, ροδάκινο, υλάνγκ υλάνγκ, χαμομήλι και αλόη.
Επιλογή 4 
Victoria's Secret Pure Daydream Pearl Orchid & Pink Currant Fragrance Mist 250ml
(ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)

Επιλογή 5
Victoria's Secret Secret Charm Fragrance Mist Honeysuckle & Jasmine 250ml


Ένα φρέσκο μπουκέτο το οποίο αποτελείτε από αγιόκλημα, μήλο γκαλά και γιασεμί. Το άρωμα του είναι απλό, καθαρό και ανάλαφρο ενώ συγχρόνως είναι θηλυκό χωρίς να έχει sexy στοιχεία στη σύσταση του. Θα το περιέγραφα σαν ένα κοριτσίστικο άρωμα το οποίο σε παραπέμπει σε ένα κήπο γεμάτο λευκά λουλούδια.
Επιλογή 6
Victoria's Secret Sheer Love Body Fragrance Mist White Cotton & Pink Lilly 250ml
(ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)


To Sheer Love είναι ένας συνδυασμός από λευκό βαμβάκι και κρίνο που σου θυμίζει βουτιές πάνω σε καθαρά, λευκά, βαμβακερά σεντόνια. Είναι φρέσκο, ελαφρώς λουλουδάτο και καθαρό, τρία χαρακτηριστικά τα οποία σου δίνουν την αίσθηση της πρωινής δροσιάς.
Επιλογή 7 
Victoria's Secret Strawberries & Champagne Body Fragrance Mist Fraises Des Bois & Champagne 250ml
(ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)


Το Strawberries and Champagne από Victoria`s Secret είναι ένα αρωματικό φρούτενιο άρωμα για γυναίκες που περιέχει φράουλα, σαμπάνια, φραγκοστάφυλλο, χαμομήλι και αλόη.

Επιλογή 9
Victoria's Secret Mango Temptation Mango Nectar & Hibiscus Fragrance Mist 250ml
(ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)


Ένα ακόμη δελεαστικό άρωμα που σίγουρα ξεχωρίζει χάρη στο εξωτικό μάνγκο το οποίο ενώνετε αρμονικά με την μυρωδιά του sexy ιβίσκου και μας δίνουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Ένας τροπικός και γλυκός πειρασμός, τόσο φρέσκος και φρουτώδης που σε κάνει να ταξιδεύεις σε μαγικές παραλίες.
Επιλογή 10
Victoria's Secret Pure Seduction Red Plum & Freesia Fragrance Mist 250ml
(ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)


Μια εκρηκτική μίξη από πεπόνι, ώριμο γλυκό δαμάσκηνο και φρέζια. Είναι και αυτό φρουτώδες και αρκετά γλυκό όμως παράλληλα χάρη στη μικρή δόση από πιπέρι που περιέχει είναι και ελαφρώς πικάντικο. Ένα άρωμα που μου θυμίζει έντονα τα ζελεδάκια φρούτων που τρώγαμε όταν ήμασταν παιδιά.


No comments:

Post a Comment