Monday, August 21, 2017

NATROL Dietary Supplements Skroutz Deals Cyprus

€16 από €30 (Έκπτωση 47%) για 1 NATROL BIOTIN 5000 MCG Φράουλα 90 Ταμπλέτες Γρήγορης Διαλύσης


Έχετε ξηρά, εύθραυστα μαλλιά και νύχια; Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα με ανεπάρκεια σε βιοτίνη, πάσχουν από τριχόπτωση, εύθραυστα νύχια και μη υγιές δέρμα. Η βιοτίνη διαδραματίζει βασικό ρόλο στο σώμα και είναι το πιο σημαντικό θρεπτικό συστατικό μαζί με το κολλαγόνο, για την ανάπτυξη και συντήρηση των μαλλιών, των νυχιών αλλά και στη διατήρηση μιας λαμπερής επιδερμίδας.

Η βιοτίνη είναι μια βιταμίνη Β, επίσης γνωστή ως Βιταμίνη Η ή Βιταμίνη Β9. Η βιοτίνη είναι επίσης απαραίτητη σε πολλές μεταβολικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένου του μεταβολισμού των λιπών και των αμινοξέων, στην παραγωγή λιπαρών οξέων, και την ανάπτυξη των κυττάρων. Αυτή η βιταμίνη συμμετέχει στη διαδικασία χώνεψης σχεδόν κάθε τροφής που λαμβάνετε, συμπεριλαμβανομένου των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπών. Όταν τα επίπεδα βιοτίνης στον οργανισμό σας είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, το σώμα σας επεξεργάζεται και χωνεύεται καλύτερα και γρηγορότερα.

Το NATROL BIOTIN 5000 MCG Φράουλα 90 Ταμπλέτες Γρήγορης Διαλύσης, είναι συμπλήρωμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεία του δέρματος σας, να έχετε πλούσια λαμπερά μαλλιά και δυνατά νύχια, αλλά και τη κατάσταση του νευρικού συστήματος και του πεπτικού σωλήνα.


Το NATROL BIOTIN 5000 MCG Φράουλα 90 Ταμπλέτες Γρήγορης Διαλύσης, με μια ματιά:

  • Βελτιώνει την υγεία των μαλλιών των νυχιών και του δέρματος
  • Ενισχύει τη παραγωγή ενέργειας από τα κύτταρα
  • Εύκολο στην κατάποση
  • Ιδανικό για χορτοφάγους

Συνιστώμενη δοσολογία: Πάρτε 1 δισκίο, μία φορά την ημέρα, με ένα γεύμα.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας τη χρήση, εάν έχετε ή υποψιάζεστε ότι έχετε κάποια ιατρική πάθηση, παίρνετε φάρμακα με συνταγή ιατρού, ή είστε έγκυος ή σε γαλουχία.

€16 από €30 (Έκπτωση 47%) για 1 NATROL DIGEST SUPPORT 60 Κάψουλες

Τι είναι το Digest Support 60 Caps της NATROL;


Tο Digest Support 60 Caps της NATROL έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει το πεπτικό σύστημα περιέχoντας ένα σύμπλεγμα πρωτεολυτικών, λιπολυτικών και αμυλολυτικών ενζύμων.
Ο ρόλος των πεπτικών ενζύμων στο ανθρώπινο σώμα είναι να επεξεργάζονται την εισερχόμενη τροφοδοσία προς αποσύνθεση με τη μορφή μορίων. Πολύ συχνά, όμως, το σώμα μας έχει μια έλλειψη των ενζύμων αυτών και ο λόγος είναι η κακή διατροφή, όπως η διατροφή επεξεργασμένων τροφίμων. Τα συμπτώματα σε αυτές τις περιπτώσεις σχετίζονται με δυσφορία στο γαστρεντερικό σωλήνα, φούσκωμα, καούρα, αίσθημα παλμών, κ.λπ.

Αυτό το πολυ ενζυμικό συμπλήρωμα διατροφής βοηθά την απορρόφηση των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων, ενώ ανακουφίζει από την καούρα. Εκτός από αυτά τα ένζυμα, αυτό το προιόν περιέχει μέταλλα και ασβέστιο. Τοαστοιχεία αυτό είναι απαραίτητα για τον οργανισμό, επειδή βοηθά στην ανάπτυξη των οστών, τα νύχια και τα μαλλιά και τη φυσιολογική ισορροπία οξέος βάσης στο σώμα.Το ασβέστιο συμμετέχει στις διεργασίες της ανάπτυξης και διαίρεσης των κυττάρων σε όλους τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Το στοιχείο υποστηρίζει τη φυσιολογική πήξη του αίματος, τη ρύθμιση του καρδιακού ρυθμού που εμπλέκεται στη διεξαγωγή των νευρικών ώσεων. Το ασβέστιο βοηθά την κανονική λειτουργία όλου του μυϊκού συστήματος.

Tο Digest Support 60 Caps της NATROL περιέχει τα πεπτικά ένζυμα:

Πρωτεάση: αποικοδομεί την πρωτείνη σε απλούστερα πεπτίδια και αμινοξέα
Αμυλάση: χωνεύει το άμυλο και το γλυκογόνο σε δισακχαρίτες και τρισακχαρίτες και διασπώνται σε γλυκόζη
Λιπάση: συμμετέχει στην κατανομή των λιπιδίων σε γλυκερόλη και χαμηλότερα λιπαρά οξέα, η οποία βοηθά στην απορρόφηση των φορέων κατά τη διαδικασία της πέψης
Λακτάση: διασπά τη λακτόζη
Σεσουλάση: διασπά την κυτταρίνη τις φυτικές τους ίνες που βρέθηκαν σε ορισμένα φρούτα και λαχανικά
Μαλτάση: μετατρέπει τη μαλτόζη σε γλυκόζη.


Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του Digest Support 60 Caps της NATROL;

  •  Υποστηρίζει το γαστρεντερικό σωλήνα
  •  Εξουδετερώνει τα οξέα και πρήξιμο
  •  Περιέχει όλα τα απαραίτητα ένζυμα
  •  Ρυθμίζει την ισορροπία οξέων βάσεων
Συνιστώμενη δοσολογία:
Πάρτε 2 κάψουλες, 3 φορές την ημέρα, 30 λέπτα πριν από το γεύμα.
€16 από €28 (Έκπτωση 43%) για 1 NATROL ACAI BERRY DIET 60 Κάψουλες

NATROL® Acai Berry Diet 60 Caps.


Το Acai Berry Diet 60 Caps. της Natrol®, είναι ένας έξυπνος και υγιής τρόπος για σίγουρα αποτελέσματα! Γιατί το Acai Berry Diet 60 Caps της Natrol®, είναι τόσο καλή και υγιεινή επιλογή αν θέλετε να ρίξει το βάρος σας; Το Acai Berry Diet 60 Caps της Natrol®, είναι το πρώτο που συνδυάζει έξυπνα την αντιοξειδωτική δράση και θρεπτικά οφέλη του σούπερ φρούτου Acai Berry και τα οφέλη στην υγεία του πράσινου τσαγιού.

Η αποκλειστική φόρμουλα του Acai Berry Diet 60 Caps της Natrol®, περιέχει:

Πολυφαινόλες - αντιοξειδωτικές ενώσεις που έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται από την τακτική άσκηση.
Μεταβολικός Activator - ένα μείγμα καθαρής καφεΐνης σε συνδυασμό με 4 φυτικές πηγές καφεΐνης. Βοηθά να επιταχυνθεί ο μεταβολισμός και την καύση των θερμίδων. Επίσης αυξάνει ενέργεια και την πνευματική εγρήγορση.
Αντιοξειδωτικό EGCG - που προέρχονται από εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Το EGCG μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος καθώς και να αυξηθεί ο μεταβολικός σας ρυθμός.
Χρώμιο - Ενισχύει το μεταβολισμό του λίπους, βελτιώνοντας της δράσης της ινσουλίνης (μιας ορμόνης κρίσιμη για τον μεταβολισμό και την αποθήκευση των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών στο σώμα).
Berry Digest - ένα μοναδικό μείγμα ένζυμο που υποστηρίζει την πέψη.

Το Acai Berry Diet 60 Caps. της Natrol®, είναι η απόλυτη σούπερ τροφή!


Συνιστώμενη δοσολογία: Πάρτε 2 κάψουλες, μία φορά την ημέρα, με ένα γεύμα.

Σημείωση: Προαπαιτείται να μειώσετε με υγιή τρόπο τις θερμίδες που λαμβάνετε καθώς και να ασκείστε τακτικά. Το βάρος που θα χάσετε, κυμαίνεται από άτομο σε άτομο και σχετίζεται άμεσα με την διατροφή, την καθημερινή άσκηση ή μη, αλλά και την ηλικία και τη κατάστασή της υγείας και του σώματος του ατόμου.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας τη χρήση, εάν έχετε ή υποψιάζεστε ότι έχετε κάποια ιατρική πάθηση, παίρνετε φάρμακα με συνταγή ιατρού, ή είστε έγκυος ή σε γαλουχία.

€17 από €33 (Έκπτωση 48%) για 1 NATROL CARB INTERCEPT® PHASE 3 60 Κάψουλες


Τι είναι το Carb Intercept Phase 3 with Phase2 Chromium 60 Caps τηε NATROL;

Tο Carb Intercept Phase 3 with Phase2 Chromium 60 Caps της NATROL είναι μια προηγμένη φόρμουλα που θα βοηθήσει στην προσπάθεια ελέγχου της ποσότητας των υδατανθράκων που καταναλώνετε

Αν σας αρέσει να τρώτε τα ζυμαρικά,χωρίς να μετράτε τις πιρουνίες σας το Carb Intercept Phase 3 with Phase2 Chromium 60 Caps της NATROL είναι το ιδανικό προιόν για εσάς διότι ελέγχει την απορρόφηση των υδατανθράκων στο ψωμί, τα δημητριακά, το ρύζι, τα ζυμαρικά και όλα τα τρόφιμα που περιέχουν άμυλο.

Κάθε μερίδα αυτού του προϊόντος παρέχει 750 mg της Φάσης 2 Carb Controller®, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και λευκά φασόλια. Αυτά τα κλινικά δοκιμασμένα συστατικά αναστέλλει το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για το μεταβολισμό του αμύλου σε απλά σάκχαρα (τα οποία το σώμα έχει την ικανότητα να απορροφά).

Αυτό μειώνει την ποσότητα της γλυκόζης που εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και οδηγεί σε μια αργή αύξηση του σακχάρου στο αίμα μετά από ένα γεύμα.
Αυτή η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με ασβέστιο και χρώμιο. Το ασβέστιο είναι σημαντικό για την υγεία των οστών και των δοντιών, για τη διαίρεση και την ανάπτυξη των κυττάρων που εμπλέκονται στη διαδικασία της συστολής των μυών καιστη ρύθμιση της διαπερατότητας της κυτταρικής μεμβράνης.Το χρώμιο είναι βασικό για τον οργανισμό συμβάλλει στην σωστή έκκριση ινσουλίνης, βοηθά στη μεταφορά της γλυκόζης στα κύτταρα όπου μετατρέπεται σε ενέργεια και προωθεί επίσης την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Carb Intercept Phase 3 with Phase2 Chromium 60 Caps της NATROL;

  •  Βελτιώνει το μεταβολισμό
  •  Έλεγχος των υδατανθράκων
  •  Διατηρεί μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες
  •  Διεγείρει την καύση λίπους
  •  Μειώνει το βάρος
  •  Συμβάλλει στην έκκριση ινσουλίνης
  •  Υποστηρίζει την υγεία των οστών

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Carb Intercept Phase 3 with Phase2 Chromium 60 Caps της NATROL;

Σας συνιστούμε να καταναλώσετε δύο κάψουλες (αλλά όχι περισσότερο από 4 ανά ημέρα) αμέσως πριν από την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν άμυλο.

€17 από €33 (Έκπτωση 48%) για 1 NATROL VEGETARIAN HYALURONIC ACID MSM & GLUCOSAMINE® 90 Κάψουλες


Τι είναι το Hyaluronic Acid MSM Glucosamine 90 Caps της NATROL;

Tο Hyaluronic Acid MSM Glucosamine 90 Caps της NATROL είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων μέσω τριών συστατικών που είναι γνωστά για τις ευεργετικές επιδράσεις τους στους κοινούς ιστούς. Αυτό το ισχυρό διατροφικό συμπλήρωμα τριπλής δράσης περιλαμβάνει: υαλουρονικό οξύ   ένα φυσικό στοιχείο που βρίσκεται στο αρθρικό υγρό της άρθρωσης, που παρέχει ζωτικής σημασία προστασία και λίπανση των αρθρώσεων.Γλυκοζαμίνη στην ελεύθερη μορφή των καρκινοειδών   φυσικών δομικών μπλοκ του χόνδρου με επιπτώσεις στην υγεία, η οποία βοηθά στη διατήρηση των ιστών του συνδέσμου. MSM   μια πηγή του θείου, διεγείροντας την ελαστικότητα και την αντοχή των συνδετικών ιστών των αρθρώσεων.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του Hyaluronic Acid MSM Glucosamine 90 Caps της NATROL;

  •  Συμβάλλει στην καλή υγεία των αρθρώσεων και του χόνδρου
  •  Υποστρίζει την λίπανση των αρθρώσεων
  •  Συμβάλλει στην παραγωγή αρθρικού υγρού
  •  Διατηρεί ένα υγιές δέρμα


Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hyaluronic Acid MSM Glucosamine 90 Caps της NATROL;

Σας συνιστούμε να καταναλώσετε μία κάψουλα δύο εώς τρείς φορές την ημέρα (ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες) μαζί με τα γεύματα και με επαρκή ποσότητα νερού

Διεγείρετε την υγεία των αρθρώσεων σας με το Hyaluronic Acid MSM Glucosamine 90 Caps της NATROL στις χαμηλότερες εγγυημένες τιμές της αγοράς!


No comments:

Post a Comment