Sunday, December 10, 2017

Fresh Look Pearl Mask Day Cream - Cyprus Skroutz Best Deals

Επιλογή 1: Πίλινγκ προσώπου


Ένα ανεπανάληπτο, πατενταρισμένο πίλινγκ προσώπου με ορυκτούς κρυστάλλους από την Νεκρά Θάλασσα και ένζυμα ανανά. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα θαμπό και μελαγχολικό και το απελευθερώνει από τις ακαθαρσίες. Βελτιώνει παράλληλα την υφή του, αποκαθιστά την λάμψη και προσφέρει σ’ αυτό απαλότητα και φρεσκάδα. Αυτό το πίλινγκ είναι μοναδικό στο είδος του γιατί «καθοδηγεί από μόνο του», σαν χρονοδιακόπτης, το πότε κάποιος θα σταματήσει! Τα μόρια των κρυστάλλων που περιέχει, ενεργοποιούνται όταν έρθουν σε επαφή με το νερό και διαλύονται με την τριβή σε ελάχιστο χρόνο!  Το καινοτομικό και ασυναγώνιστο πίλινγκ Fresh Look, διεγείρει και ενεργοποιεί την διαδικασία όσμωσης στο δέρμα. Βοηθά στη θρέψη των κυττάρων «εκ των έσω», ξεμπλοκάρει τους πόρους και εξαγνίζει το δέρμα απαλλάσσοντάς το από τις ακαθαρσίες!

Οδηγίες χρήσης:  Τοποθετείστε το πίλινγκ και στα δυο μάγουλα. Με βρεγμένες τις άκριες των δακτύλων, κάντε ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ιδιαίτερα στη ζώνη «Τ» (μέτωπο, πτερύγια μύτης, πηγούνι), αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Εστιάστε στις προβληματικές περιοχές όπου υπάρχουν λιπαρότητα, ακαθαρσίες και μαύρα ή άσπρα στίγματα. Αν χρειαστεί, ξαναβρέξτε τα δάκτυλά σας και συνεχίστε το μασάζ μέχρι να διαλυθούν πλήρως οι κρύσταλλοι (συνήθως μετά από 30 – 60 δευτερόλεπτα). Ξεπλύνετε με άφθονο κρύο νερό και στεγνώστε. Για πιο θεαματικά αποτελέσματα, απλώστε μετά, 1 – 2 σταγόνες βιολογικού ορρού (κωδικός FL 395) σ’ όλο το πρόσωπο και λαιμό και ταμπονάρετε μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. 

Τελικό αποτέλεσμα:  Η επιδερμίδα σας θα σφύζει από φρεσκάδα και θα ακτινοβολεί!
Επιλογή 2: Καθαριστική μάσκα για λιπαρό ή προβληματικό δέρμα με ακμή


Ιδεώδης καθαριστική μάσκα για τα λιπαρά και προβληματικά δέρματα με ακμή.  Καθαρίζει βαθιά, απορροφά το υπερβολικό σμήγμα (λιπαρότητα) από την επιφάνεια του δέρματος και κάνει παράλληλα σύσφιξη των πόρων.  Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας και η φυσική άργιλος που φιλοξενεί στην σύνθεσή της, βοηθούν στην βαθύτερη απορρόφηση του σμήγματος.  Είναι σχεδιασμένη για να ενυδατώνει και να μαλακώνει τις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ώστε να επιτυγχάνεται η απομάκρυνση όλων των ακαθαρσιών που έχουν συσσωρευτεί μέσα στους πόρους.  Το εκχύλισμα αμαμυλίδας, πλούσιο σε καθαριστικές ιδιότητες, προωθεί ένα εντυπωσιακό συσφικτικό αποτέλεσμα, βελτιώνει την δομή της επιδερμίδας και δίνει μια πεντακάθαρη αίσθηση φρεσκάδας!  Το οξείδιο του ψευδαργύρου, αυξάνει την ανακουφιστική και ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση του προϊόντος και τέλος, οι πτητικές ουσίες του καμφορά και της μέντας, ενισχύουν το δροσερό φινάλε της ανεκτίμητης αυτής μάσκας.

Οδηγίες Χρήσης:  Απλώστε γενναιόδωρα μια ισόπαχη στρώση μάσκας στο πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στις περιοχές όπου υπάρχουν διεσταλμένοι πόροι (ζώνη Τ).  Αφήστε για 10 – 15 λεπτά.  Η μάσκα δεν έχει σχεδιαστεί για να στεγνώνει πλήρως στο δέρμα.  Ξεπλύνετε καλά με νερό και στεγνώστε με μαλακή πετσέτα προσώπου, ή χαρτομάντιλο.
Επιλογή 3: Βελούδινη μάσκα αντιγήρανσης


Βελούδινη μάσκα αντιγήρανσης και αναζωογόνησης, εξαιρετική ως εβδομαδιαία φροντίδα για όλους τους τύπους.  Στη μοναδική σύνθεσή της, περιέχονται κορυφαία θαλάσσια συστατικά όπως χιτοζάνη, σκόνη από μαργαριτάρια, ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα (ορυκτά) από την Νεκρά Θάλασσα τα οποία μαζί με τα καταπραϋντικά εκχυλίσματα των λουλουδιών λωτού και αγιοκλήματος, μεταφέρουν το οξυγόνο κατευθείαν στα κύτταρα, ανακουφίζουν και ηρεμούν το δέρμα και χαρίζουν ευχάριστη αίσθηση αναζωογόνησης.  Εμπλουτισμένη με ενεργούς ενυδατικούς παράγοντες (πολυσακχαρίτες, ανόργανα άλατα και αμινοξέα) μαζί με εξαιρετικής ποιότητας έλαια (σκουαλένιο από ελαιόλαδο και φύτρα σταριού) η μάσκα αυτή θεωρείται σαν προεξέχουσα νότα φρεσκάδας και ανεξάντλητη πηγή αποτοξίνωσης και ενυδάτωσης του προσώπου.  Το σύμπλεγμα επίσης αντιοξειδωτικών βιταμινών που περικλείονται στην περίοπτη αυτή μάσκα, είναι διαλυτό στο λάδι και λειτουργεί ως «εξολοθρευτής» των ελευθέρων ριζών, ενώ παράλληλα ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος κάνοντας το προϊόν ιδανικό για ευαίσθητα, ώριμα και ταλαιπωρημένα τα οποία εκτίθενται συχνά σε περιβαλλοντικό στρες.  Κατά την αφαίρεσή της μετά από 20 λεπτά χαλάρωσης, η σπουδαία αυτή μάσκα, θα αποκαλύψει μια ήρεμη και ακτινοβόλα επιδερμίδα!

Οδηγίες Χρήσης: Απλώστε ικανοποιητική ποσότητα στο πρόσωπο και τον λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.  Χαλαρώστε και αφήστε την μάσκα να δράσει για 15 – 20 λεπτά.  Αφαιρέστε με χαρτομάντιλο και ξεπλύνετε με κρύο νερό.  Χρησιμοποιείτε το αριστουργηματικό αυτό προϊόν 1 – 2 φορές την εβδομάδα.
Επιλογή 4: Τοπική λοσιόν για αντιμετώπιση της ακμής


Ένας φυσικός αναστολέας από ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας για τοπική εφαρμογή στις προβληματικές περιοχές του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής.  Περιέχει άριστο μείγμα από φυτικά εκχυλίσματα (εχινατσέα, αμαμηλίδα, φασκόμηλο, λεβάντα και θυμάρι), που καθαρίζουν το δέρμα από τις ακαθαρσίες, διατηρούν την υγιεινή του, απορροφούν τον ιδρώτα από την επιφάνειά του και δεν το ξηραίνουν!   Ένα πολύ αξιόλογο προϊόν, που βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της ακμής!

Οδηγίες Χρήσης:  Απλώστε το έξοχο διάλυμα κάθε βράδυ (με την ειδική σπάτουλα που υπάρχει ενσωματωμένη μέσα στο καπάκι του προϊόντος) πάνω στα σπυράκια και αφήστε το να δράσει όλη νύχτα.  Λόγω της περιεκτικότητάς του σε ανόργανα άλατα, ένα ελαφρό τσούξιμο μπορεί να γίνει αισθητό με την τοποθέτησή του στο δέρμα.  Αυτό είναι φυσιολογικό και θα εξαφανιστεί γρήγορα ενόσω η λοσιόν στεγνώνει.  Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση!
Επιλογή 5: Κρέμα ημέρας τριπλού λίφτινγκ ΔΠ 30


Μια προηγμένης τεχνολογίας, ανάλαφρη κρέμα ημέρας, που ενυδατώνει βαθιά και εξομαλύνει τις εκφραστικές γραμμές του προσώπου.  Μικρο-χρωστικές ουσίες στην εξειδικευμένη σύνθεσή της, κρύβουν διακριτικά την ανομοιοχρωμία του δέρματος και παρέχουν εκτεταμένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για ελαχιστοποίηση των ζημιών που προκαλεί ο ήλιος, ενώ μειώνουν παράλληλα τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.  Η πολυδιάστατη κρέμα τριπλού λίφτινγκ, είναι ιδανική σαν βάση μακιγιάζ προσώπου!

Οδηγίες Χρήσης:  Απλώστε την κρέμα σ’ όλο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό.  Με ελαφρύ μασάζ και ταμπονάρισμα, επιμείνετε στις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης (άνω χείλος, γύρω από τα μάτια), μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα εντελώς.
Επιλογή 6: Βιολογικός ορρός


Ο βιολογικός ορρός συμπληρώνει το εξειδικευμένο πίλινγκ προσώπου.  Η διάφανη, μεταξένια ρευστότητά του, αποκαλύπτει στο δέρμα κατά την διάρκεια της τοποθέτησης, την ανυποψίαστη μεγαλοπρέπειά του!  Μετά το πίλινγκ, το δέρμα θα απορροφήσει τον βιολογικό ορρό σε δευτερόλεπτα και θα αποκτήσει υγιή και αστραφτερή εμφάνιση.  Το ποιοτικά ασύγκριτο βιολογικό σέρουμ, διεγείρει την μικρο-κυκλοφορία και βοηθά στην σύνθεση κολλαγόνου παρέχοντας στο δέρμα έκρηξη ενέργειας!  Είναι αγνό προϊόν, χωρίς συντηρητικά και περιέχει πολύτιμα φυσικά έλαια (ατταλέα, κατιφές, φύτρα σταριού) και βιταμίνες (Α, Ε & F).

Οδηγίες Χρήσης:  Τοποθετείστε μερικές σταγόνες βιολογικού ορρού μετά το πίλινγκ σε όλο το πρόσωπο.  Ο ορρός αποτελεί άριστη βάση μέικ-απ.  Μια σταγόνα του αρκεί να δώσει τέλειο φίνις στην επιδερμίδα, σε συνδυασμό με την εκπληκτική πούδρα σε σκόνη SPF 17.
Επιλογή 7: Λευκαντική κρέμα για πανάδες και καφέ κηλίδες


Η υπερ-μελάγχρωση, που συχνά αναφέρεται ως «καφέ κηλίδες», «κηλίδες ηλικίας», «σημάδια γήρατος», «πανάδες» κλπ., έχει ταυτιστεί με τη ζημιά που επιφέρει ο ήλιος στο δέρμα.  Αυτή η ήπια, λευκαντική κρέμα ημέρας, απορροφάται εύκολα και είναι σχεδιασμένη να προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες, προσφέροντας ομοιόμορφη λεύκανση.  Στην λευκαντική της σύνθεση περιλαμβάνονται 14 αντηλιακά φίλτρα (14 SPF) και είναι ιδανική για τα ώριμα, ή δέρματα που έχουν πάθει ζημιά από τον ήλιο (πανάδες).  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους δέρματος.  Με ένα ολόκληρο φυτικό επιτελείο λευκαντικών εκχυλισμάτων από κουμαριά, βατόμουρα και γλυκόριζα, η υπέροχη αυτή κρέμα βοηθά στην αναστολή του σχηματισμού μελανίνης.  Η βιταμίνη C επίσης που περιέχεται στην εξαίρετη σύστασή της, λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό για την προστασία του δέρματος από τη ρύπανση και την περαιτέρω περιβαλλοντική ζημιά που γίνεται στο δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης:  Χρησιμοποιήστε την κρέμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Επιλογή 8: Υψηλής Απόδοσης Λευκαντικός Ορρός


Η σκόνη μαργαριταριών που περιέχεται σε αυτό τον αποτελεσματικότατο λευκαντικό ορρό, συντελεί στην παρακράτηση υγρασίας στο δέρμα. Ενόσω το δέρμα ηρεμεί και ενυδατώνεται, ο ενεργός συνδυασμός των εκχυλισμάτων από Νούφαρο (WaterLily) και Προλίνη (Aμινοξύ) υποστηριζόμενος από ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως Εστέρες Βιταμίνης C, βοηθά στην αναστολή του σχηματισμού μελανίνης και χαρίζει στο δέρμα ομοιόμορφη λεύκανση, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις πανάδες, σημάδια γήρατος, καφέ κηλίδες κ.ο.κ. Επίσης, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από τον πρόωρο γηρασμό και την υπερ-μελάγχρωση. Ο συνδυασμός του Λευκαντικού Ορρού μαζί την Λευκαντική κρέμα ημέρας (FL-103) και την κρέμα νύχτας προσώπου και λαιμού (FL-623), δίνει θεαματικά και οφθαλμοφανή αποτελέσματα!

Οδηγίες Χρήσης: Απλώστε τον ορρό πρωί και βράδυ κάτω από τις κρέμες ημέρας και νύχτας.
Επιλογή 9: 24ωρη Ρυθμιστική λεπτόρρευστη κρέμα


Απαλή και λεπτόρρευστη ρυθμιστική κρέμα, που απορροφάται πολύ γρήγορα από το δέρμα.  Είναι κατάλληλη για όλους τούς τύπους ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους.  Η απαλή υφή της δίνει φρεσκάδα και ενυδάτωση χωρίς ίχνη λιπαρότητας μετά την τοποθέτηση.  Η κρέμα αυτή είναι απαλλαγμένη από παραδοσιακά, συνήθη συστατικά επιφανειακής δράσης και είναι ιδανική για ανακούφιση του δέρματος από εξωγενείς παράγοντες (περιβάλλον, καιρικές συνθήκες), κυρίως μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.  Περιέχει φυσικό σησαμέλαιο και ρευστό κερί χοχόπα.  Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε ελαιοδιαλυτές βιταμίνες Ε, Α και ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία δρουν ως αντιοξειδωτικά!  Τέλος, εφοδιάζει το δέρμα με βιταμίνη Β5 και θρεπτικά εκχυλίσματα φρούτων ιπποφαές, που το προστατεύουν σαν αόρατη ασπίδα, και ενισχύουν την απαλότητά του.

Οδηγίες Χρήσης:  Τοποθετείστε την κρέμα στο πρόσωπο και λαιμό.  Επαναλάβετε πρωί και βράδυ ή όποτε χρειαστεί.  Η άμεση καταπραϋντική επίδραση που έχει, είναι εξίσου κατάλληλη για άντρες, ιδίως μετά το ξύρισμα σαν καθημερινή φροντίδα περιποίησης και προστασίας.
Επιλογή 10: 24ωρη Κρέμα εντατικής ενυδάτωσης


Αριστουργηματική κρέμα προσώπου 24ωρης βάσης, με βελούδινη υφή και πλούσια ενυδατικά – θρεπτικά συστατικά.  Περιέχει σύμπλεγμα από φυτοστερόλες το οποίο χαρίζει δροσιά και υποστηρίζει την φυσική ενυδάτωση, παρακράτηση και διατήρηση της υγρασίας στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας.  Η υψηλής απόδοσης φόρμουλά της, περιέχει μεταξύ άλλων δραστικών συστατικών, «υδροσυσσωρευτές» και απαραίτητα λιπαρά οξέα, για αντιμετώπιση της αφυδάτωσης και βελτίωση της διαδικασίας αναζωογόνησης του δέρματος.  Ακόμα, εμποδίζει την εμφάνιση του πρόωρου γηρασμού, ανανεώνει τα κύτταρα και ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος προστατεύοντας το από τις τοξίνες, τη μόλυνση και τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.  Η επιδερμίδα γίνεται μέρα με τη μέρα πολύ πιο δροσερή και φωτεινή!

Οδηγίες Χρήσης:  Τοποθετείστε την εξαίρετη κρέμα εντατικής ενυδάτωσης σ’ όλο το πρόσωπο και λαιμό, πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό.  Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί πριν από την ενυδατική κρέμα ημέρας με χρώμα SPF 30 (κωδικός FL 152), ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.
Επιλογή 11: Ορρός στιγμιαίου λίφτινγκ από Ινδικό Λωτό


Χαλάρωση τέλος! Το ενεργό μείγμα του αμινοξέοςΠρολίνη, σε συνένωση με τα εκχυλίσματα Ινδικού Λωτού και άλλα φυτικά δραστικά συστατικά, σας προσφέρει, μέσα από αυτό το μεταξένιο γαλακτώδες ζελέ, ένα άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης δέρματος! Αυτός ο ανεπανάληπτος ορρός από Ινδικό Λωτό σε συνδυασμό με πρωτεΐνες Σουσαμιού, χαρίζει στο δέρμα σας ένα άμεσο λίφτινγκ! Ακόμα, πεπτίδια από εκχυλίσματα Ιβίσκου, βοηθούν για ένα μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα ενάντια στις ρυτίδες. Τέλος, το Σκουαλένιο που εξάγεται από αρίστης ποιότητας λάδι ελιάς, λειαίνει και αναζωογονεί το δέρμα ενισχύοντας ταυτόχρονα την απαλότητά του!

Οδηγίες Χρήσης: Απλώστε τον ορρό πρωί βράδυ κάτω από τις κρέμες ημέρας και νύχτας.
Επιλογή 12: Επιδιορθωτική και αναζωογονητική κρέμα νύχτας


Δραστική κρέμα αναζωογόνησης προσώπου που έχει ειδικά επινοηθεί για να μαλακώσει και να κάνει ήπια απολέπιση στο δέρμα, προκειμένου να ενισχυθεί η ανανέωσή του.  Αναζωογονεί την επιδερμίδα με ένα ισχυρό ζωτικό ενυδατικό σύμπλεγμα, το οποίο μιμείται τον Φυσικό Ενυδατικό Παράγοντα του ιδίου του δέρματος!  Η παρουσία αλόης βέρα από φυσικά φύλλα, υποστηρίζει τη διαδικασία απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και ελαχιστοποιεί οποιαδήποτε αίσθηση ενόχλησης.  Τα εκχυλίσματα των τρυφερών λουλουδιών του ινδικού λωτού με τα ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά τους, οξυγονώνουν τα κύτταρα, εξουδετερώνουν τα ελεύθερα ριζίδια και δίνουν στο δέρμα μια ανανεωμένη νεανική εμφάνιση.  Για εξομάλυνση και μείωση των ρυτίδων, έχουν προστεθεί ολιγο-πεπτίδια ιβίσκου και matrixyl 3000 (παλμιτικό πέντα) για να παρέμβουν αποτελεσματικά, ως ασφαλή υποκατάστατα των θεραπειών που εφαρμόζονται για  παρεμπόδιση των ρυτίδων και ελαχιστοποίηση των γραμμών έκφρασης, χαρίζοντας στο δέρμα σφρίγος, αντοχή και αστραφτερή εμφάνιση!  Η τοποθέτηση της κρέμας το βράδυ, θα αποκαλύψει σταδιακά μια νέα στοιβάδα δέρματος η οποία θα είναι πιο ομαλή, απαλή σαν μετάξι και πολύ πιο ενυδατωμένη!

Οδηγίες Χρήσης:   Τοποθετείστε την κρέμα στο πρόσωπο και το λαιμό μετά τον καθαρισμό το βράδυ.  Μην την χρησιμοποιήσετε γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.  Καθ’ όλη την χρήση της και λόγω της παρουσίας οξέων από φρούτα στα συστατικά της για απολέπιση, συνιστάται όπως προστατεύετε πάντοτε το δέρμα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας με τις αντηλιακές κρέμες 30 SPF.


No comments:

Post a Comment