Wednesday, June 21, 2017

Koko Dairy Free Alternative to Milk Cyprus

Ιδανικό για δημητριακά πρωινού, το τσάι ή τον καφέ, το μαγείρεμα ή τη ζαχαροπλαστική ακόμα και σκέτο ως δροσιστικό ποτό. Τα 250ml παρέχουν 37,5% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης ασβεστίου και βιταμινών D2 + B12.


Το ρόφημα καρύδας ΚΟΚΟ είναι ένα υπέροχο υποκατάστατο του γάλακτος  και μια υγιής εναλλακτική λύση  στο ζωικό γάλα,  χαρίζει δύναμη, ευεξία και  ισορροπία.

Είναι 100% μη γαλακτοκομικό προϊόν, εμπλουτισμένο με ασβέστιο, χωρίς λακτόζη, γλουτένη, σόγια ή χοληστερόλη και απαλλαγμένο από τεχνητές γεύσεις, συντηρητικά και χρώματα.
  • Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
  • Χωρίς Λακτόζη
  • Χωρίς Γλουτένη
  • Χωρίς Χοληστερόλη
  • Χωρίς Σόγια
  • Χωρίς Συντηρητικά και Χρώματα
  • Ιδανικό για χορτοφάγους
Οι θρεπτικές ιδιότητες της καρύδας:


1. Βοηθά στη διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα
Η ανεπάρκεια σε μαγγάνιο μπορεί να συμβάλει στην δυσανεξίας στη γλυκόζη. Το γάλα καρύδας είναι μία από τις καλύτερες πηγές μαγγανίου.

2. Βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος
Το γάλα καρύδας περιέχει χαλκό και βιταμίνη C, τα οποία είναι απαραίτητα για τη δύναμη, την ευελιξία και την ελαστικότητα του δέρματος μας.

3. Συμβάλλει στη διατήρηση υγιών και δυνατών οστών
Είναι πλούσια σε φώσφορο, που μαζί  με το ασβέστιο δημιουργούν γερά οστά. Στην πραγματικότητα, εφοδιάζει τον οργανισμό μας με τα απαραίτητα φωσφορικά άλατα, για τη σωστή πυκνότητα των οστών, και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης.

4. Μειώνει τον κίνδυνο αναιμίας
Η ανεπάρκεια σιδήρου μπορεί να αποτελέσει πηγή αναιμίας. Ένα φλιτζάνι γάλα καρύδας τη μέρα, παρέχει σχεδόν το ένα τέταρτο της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σιδήρου.

5. Βοηθά στη χαλάρωση των μυών και των νεύρων
Το γάλα καρύδας είναι μια καλή πηγή μαγνησίου, απαραίτητη για την ανακούφιση του πόνου των μυών, καθώς και για τη μείωση της υπερευαισθησίας του κεντρικού νευρικού συστήματος.

6. Βοηθά στη διατήρηση του βάρους
Η καρύδα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και είναι απαραίτητο συστατικό διατροφής για όσους θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους στα επίπεδα που επιθυμούν. Το κορεσμένο λίπος που περιέχεται στο γάλα καρύδας αποτελείται βοηθά τον οργανισμό να μεταβολίζεται αμέσως και να μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια.

7. Βοηθά στη μείωση των φλεγμονών των αρθρώσεων
Η καρύδα και το γάλα αυτής, περιέχουν σελήνιο, που είναι ένα καλό αντιοξειδωτικό. Ελέγχει τα επίπεδα των ελεύθερων ριζών στο σώμα, και έτσι βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας.

8. Συμβάλλει στην μείωση της αρτηριακής πίεσης
Τα υψηλά επίπεδα καλίου που περιέχει, έχουν εξαιρετική ευεργετική επίδραση στην υψηλή αρτηριακή πίεση.

9. Προάγει το υγιές δέρμα και μαλλιά
Περιέχει άφθονη βιταμίνη Ε, που ενισχύσει την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών και του δέρματος.
• Ενυδατώνει και βοηθά στη μείωση των ρυτίδων.
• Έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες που είναι πολύ χρήσιμες στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του δέρματος, όπως λοιμώξεις και πληγές.
• Ενυδατώνει και τρέφει τα ξηρά μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής, και προωθεί την υγιή τους ανάπτυξη.
Αιθέριο Bio Shop
Το Αιθέριο είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος χώρος βιολογικών προϊόντων στην Κύπρο που προσφέρει την εναλλακτική λύση για το σύγχρονο ενημερωμένο καταναλωτή που θέλει να γνωρίζει τι αγοράζει, με τι τρέφεται και κυρίως που αντιλαμβάνεται πλήρως την προσωπική του ευθύνη για την πορεία της ανθρώπινης κοινωνίας και του πλανήτη. Οι βασικές αξίες για τη λειτουργία του "αιθέριο" είναι να αντιμετωπίζουμε την αυθεντικότητα και την ανώτερη ποιότητα των βιολογικών προϊόντων με υπευθυνότητα και ευαισθησία.
Εκτός από βιολογικά τρόφιμα το κοινό  μπορεί να ενημερώνετε για θέματα υγείας, ευεξίας και προστασίας του πλανήτη μέσω διαφόρων περιοδικών και βιβλίων.
Στο ινστιτούτο αισθητικής που λειτουργεί στον πρώτο όροφο  μπορεί κάποιος να απολαύσει τις πιο φυσικές αλλά και αποτελεσματικές μεθόδους για θέματα ομορφιάς με τη χρήση μόνο βιολογικών καλλυντικών και προϊόντων αρωματοθεραπείας.


Στόχος του καταστήματος είναι να κάνει το καλάθι της νοικοκυράς ακόμα πιο προσιτό και «πράσινο» ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν πιο εύκολα τώρα τα πιο δημοφιλή, αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, χάρη στη νέα τιμολογιακή πολιτική του, που παρέχει τη δυνατότητα 5+1 δωρεάν σε όλα τα είδη.

Στο μεταξύ, το νέο κατάστημα ανταποκρινόμενο στη σύγχρονη ανάγκη για περισσότερα νωπά, διαθέτει καθημερινά, φρέσκα σνακ, σάντουιτς, σαλάτες, ψωμί και αρτοποιήματα καθώς, επίσης, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Επισημαίνεται, ότι οι πελάτες του νέου καταστήματος μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη που παρέχει η δωροκάρτα – Αιθέριο.


Αιθέριο για Βιολογικά Προϊόντα:
-Θωράκιση ανθρώπινης υγείας
(χωρίς χημικά φυτοφάρμακα, ορμόνες, αντιβιοτικά, πρόσθετα και γενετικά τροποποιημένα)
-Ύψιστη διατροφική αξία
(πλούσια σε θρεπτικές ουσίες: βιταμίνες, πρωτεΐνες, απαραίτητα ιχνοστοιχεία, ωμέγα3)
-Προστασία του περιβάλλοντος
 (διατήρηση βιοποικιλότητας, υγιή υπόγεια ύδατα, λιγότερες εκπομπές CO2)
-Δίκαιο εμπόριο
(κοινωνική υπευθυνότητα αποφυγή μεσαζόντων, οικονομική στήριξη παραγωγών)
-Εφαρμογή πρακτικών που εγγυώνται την ευημερία των ζώων
-Καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές

Στο Αιθέριο θα βρείτε:
-Περισσότερα  από 8000 βιολογικά προϊόντα
-Τις διεθνώς πιο γνωστές μάρκες βιολογικών προϊόντων
-Φρέσκα κυπριακά φρούτα και λαχανικά κατευθείαν από τους παραγωγούς
-Κυπριακά γαλακτοκομικά προϊόντα


Στο Αιθέριο λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα:
-Τροφίμων
-Αρτοποιείο
-Φρούτων και Λαχανικών
-Γαλακτοκομικών προϊόντων
-Ειδών παιδικής διατροφής
-Ειδών καθαρισμού, φιλικών στο περιβάλλον
-Καλλυντικών χωρίς χημικά, φιλικών στο περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό
-Ινστιτούτο αισθητικής

Αιθέριο – Βιολογικά για όλους
-Με τις χαμηλότερες τιμές στην κυπριακή αγορά
-Προσφορές
-Δωροκάρτα Πελατών (Δωρεάν προϊόντα δικής σας επιλογής κάθε μήνα)

No comments:

Post a Comment