Wednesday, June 21, 2017

Online Course Data Protection Security Cyprus

Online Μαθήματα Data Protection



Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης ή κάποιος που ασχολείται με τα δεδομένα μέσα σε ένα μεγαλύτερο οργανισμό, η συμμόρφωση με το νόμο περί προστασίας των δεδομένων είναι μια κρίσιμη ευθύνη, μια που αν παραμεληθεί μπορεί να κοστίσει την επιχείρησή σας ακριβά σε νομικά έξοδα μετά από μια παράβαση. Αυτό το σύντομο, online μάθημα έχει σχεδιαστεί για να διδάξει σε άτομα και επιχειρήσεις, ότιδήποτε χρειάζεται να ξέρουν για να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους σε σχέση με το νόμο περί προστασίας δεδομένων.


Online Μαθήματα Online Security



Αυτές τις μέρες, το διαδίκτυο είναι μια καθημερινή πραγματικότητα της ζωής, τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας. Ενώ έχει ανοίξει έναν ολόκληρο νέο κόσμο δυνατοτήτων στη σύγχρονη εποχή, το μειονέκτημα είναι ότι επίσης, μας έκανε ευάλωτους στις ενέργειες των ατόμων που επιδιώκουν να επωφεληθούν από το ηλεκτρονικό έγκλημα. Εξασφαλίζοντας την ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι εξίσου σημαντικό όσο και το να διασφαλίσουμε ότι η πόρτα μας είναι κλειδωμένη τη νύχτα, και αυτό το σύντομο online μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσει μέσα από όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Περιλαμβάνει:

  • 12 μήνες απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο των μαθημάτων από την ενεργοποίηση
  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/5 μέσω email, τηλεφώνου & online chat
  • ΔΕΝ απαιτείται εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού.
  • Περιλαμβάνεται πιστοποιητικό ολοκλήρωσης των μαθημάτων.

Απαιτήσεις πλατφόρμας μαθημάτων: Windows 7, Windows 8, Mac OS, iOS / Internet Explorer 8 or above, Google Chrome, Safari 8 / Επεξεργαστής 1GHz / Τελευταία έκδοση Flash Player

- Συμβατότητα: Windows, Mac, iPhone, iPad
(Browser settings για MAC/Safari - δείτε «εδώ»)


Blue Mountain Training Solutions

Τα online μαθήματα της πλατφόρμας εκμάθησης Blue Mountain Training Solutions γίνονται με το δικό σας ρυθμό, στο σπίτι ή το γραφείο σας. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε Flash υπολογιστή ή mobile συσκευή, με σύνδεση στο internet. Η live και άμεση επικοινωνία με την ομάδα του customer support, θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε.

No comments:

Post a Comment