Wednesday, June 21, 2017

Online Pet First Aid Course Cyprus

Online Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών για Κατοικίδια



Μαθαίνοντας πρώτες βοήθειες για κατοικίδια ζώα, είναι μέρος του να είσαι υπεύθυνος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, και αυτά τα Online Μαθήματα θα σας δώσουν καλές και ολόπλευρες δεξιότητες Πρώτων Βοηθειών για Κατοικίδια σε έξι διαχειρίσιμες ενότητες. Αυτή η πορεία, η οποία οδηγεί σε ένα πιστοποιητικό Pet First Aid, είναι επίσης μια έξυπνη επένδυση για όποιον δουλεύει με τα κατοικίδια ζώα τακτικά, από τους περιπατητές σκυλιών μέχρι εκείνους που παρέχουν φροντίδα διακοπών για κατοικίδια ζώα.

Τι θα μάθω;

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα αποκτήσετε ποικίλες γνώσεις στις πρώτες βοήθειες για κατοικίδια, όπως για παράδειγμα η θεραπεία εγκαυμάτων ή να αναγνωρίζετε τα σημάδια της αφυδάτωσης. Θα καταλάβετε περισσότερα για την ανατομία, πώς να εξετάζετε τα κατοικίδια ζώα στο σπίτι και τη σημασία της ορθής κτηνιατρικής φροντίδας.

Γιατί να επενδύσω;

Όλοι μας αγαπούμε τα κατοικίδια ζώα μας, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε για το τι θα κάνουμε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Γι' αυτό είναι ζωτικής σημασίας ότι θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε έκτακτες ανάγκες πρώτων βοηθειών πριν το κατοικίδιο ζώο σας εξεταστεί από έναν κτηνίατρο. Η πρόληψη και η φροντίδα στο σπίτι μπορεί επίσης να σταματήσει μικρές ασθένειες και προβλήματα από την ανάπτυξη σε κάτι πιο σοβαρό. Αν αγαπάτε τα κατοικίδια σας, τα μαθήματα αυτά είναι μια ουσιαστική επένδυση για την ευημερία τους και την ηρεμία σας.


Περιλαμβάνει:

  • 12 μήνες απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο των μαθημάτων από την ενεργοποίηση
  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/5 μέσω email, τηλεφώνου & online chat
  • ΔΕΝ απαιτείται εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού.
  • Περιλαμβάνεται πιστοποιητικό ολοκλήρωσης των μαθημάτων

Απαιτήσεις πλατφόρμας μαθημάτων: Windows 7, Windows 8, Mac OS, iOS / Internet Explorer 8 or above, Google Chrome, Safari 8 / Επεξεργαστής 1GHz / Τελευταία έκδοση Flash Player

- Συμβατότητα: Windows, Mac, iPhone, iPad
(Browser settings για MAC/Safari - δείτε «εδώ»)


Blue Mountain Training Solutions

Τα online μαθήματα της πλατφόρμας εκμάθησης Blue Mountain Training Solutions γίνονται με το δικό σας ρυθμό, στο σπίτι ή το γραφείο σας. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε Flash υπολογιστή ή mobile συσκευή, με σύνδεση στο internet. Η live και άμεση επικοινωνία με την ομάδα του customer support, θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε.

No comments:

Post a Comment