Monday, June 26, 2017

Medisana PSM Glass Fat Scale Cyprus

Ένας καλός λόγος για να ανεβείτε. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Γιατί η ηλεκτρονική ζυγαριά-λιπομετρητής PSM Glass Fat Scale τα έχει όλα, τα σηκώνει όλα και κυρίως, τα μετράει όλα. Και μετά δεν διστάζει να σας πει την αλήθεια.


Με ειδικούς αισθητήρες η ακρίβεια μέτρησης είναι (ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους) ανατριχιαστική, ενώ η στιβαρή κατασκευή με γυαλί ασφαλείας 8mm δίνει και design και αντοχή για τα βάρη που καλείται να σηκώσει (αρκεί αυτά να μην υπερβαίνουν τα 180 κιλά). Η ευδιάκριτη πολύ-λειτουργική οθόνη με λευκά φωτιζόμενα στοιχεία έχει πολλά να επι…δείξει. Κλασσικό και αγαπημένο σωματικό βάρος, ποσοστό σωματικού λίπους, υγρών, μυϊκής μάζας, καθώς και θερμίδες ενώ διαθέτει και ένδειξη απαραίτητων θερμίδων για διατήρηση του αποτελέσματος.


Η ζυγαριά έχει εύκολη ενεργοποίηση μέσω της τεχνολογίας «step-on» ενώ διαθέτει και μεγάλη επιφάνεια μέτρησης  με ανοξείδωτα ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας. Ως κοσμοπολίτισσα, δίνει τη δυνατότητα ένδειξης βάρους σε Kg ή Lb και έχει οδηγίες σε 10 γλώσσες εκτός από ελληνικά.


Χαρακτηριστικά:
··Ζυγαριά  προσώπων με λειτουργίες  αναλυσης σώματος
·Ένδειξη βάρους, λίπους σώματος, νερού σώματος και νερού μυών.
·Ενσωματωμένη ανάλυση θερμίδων
·Μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων (150 Χ 45 mm) πολλαπλών λειτουργιών με λευκά ψηφία
·10 θέσεις μνήμης.
·Άνετη ενεργοποίηση “step on” στη μέτρηση βάρους
·Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτα ηλεκτρόδια.
·Γυαλί ασφαλείας 8mm
·Υποδιαίρεση 100g
ΜEDISANA
Η ΜEDISANA είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής MEDISANA A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του HOME HEALTH CARE, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος.

Τα προϊόντα ΜEDISANA είναι υψηλής ποιότητας, άκρως αξιόπιστα, σύγχρονης τεχνολογίας, εργονομικά κατασκευασμένα, πιστοποιημένα με ενδείξεις ISO 9001 / EN 46001 / CE και συνοδεύονται από εγγύηση 3 (τριών) ετών, οδηγίες χρήσεως σε 6 - 10 γλώσσες και στα Ελληνικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον καθένα μας!

No comments:

Post a Comment