Monday, June 26, 2017

Online Course Excel Cyprus

€24 από €414 (Έκπτωση 94%) για Online Μαθήματα Excel


Θα μάθετε να χειρίζεστε το excel εκτελώντας από απλές λειτουργίες όπως η δημιουργία λιστών μέχρι την εισαγωγή συναρτήσεων και τύπων. Θα αποκτήσετε γνώσεις οι οποίες θα σας επιτρέψουν να δημιουργείτε λειτουργικά βιβλία εργασίας. Μέσα από τα μαθήματα θα μπορέσετε να προετοιμαστείτε αν είστε υποψήφιος/α, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα μαθήματα επικεντρώνονται σε ένα μικρό εύρος αντικειμένων που αφορούν το excel και τις εξετάσεις.


Με παραδείγματα και ασκήσεις, θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι έχετε μάθει να χειρίζεστε με άνεση το excel και να φέρνετε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία σας ανατεθεί.

Περιλαμβάνει:

  • 12 μήνες απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο των μαθημάτων από την ενεργοποίηση
  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/5 μέσω email, τηλεφώνου & online chat
  • Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης
  • Δεν είναι απαραίτητο κάποιο λογισμικό, ούτε χρειάζονται εξετάσεις για να λάβετε το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης μαθημάτων

Απαιτήσεις πλατφόρμας μαθημάτων: Windows 7, Windows 8, Mac OS, iOS / Internet Explorer 8 or above, Google Chrome, Safari 8 / Επεξεργαστής 1GHz / Τελευταία έκδοση Flash Player

- Συμβατότητα: Windows, Mac, iPhone, iPad, Android 
(Browser settings για MAC/Safari - δείτε «εδώ»)


Blue Mountain Training Solutions

Τα online μαθήματα της πλατφόρμας εκμάθησης Blue Mountain Training Solutions γίνονται με το δικό σας ρυθμό, στο σπίτι ή το γραφείο σας. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε Flash υπολογιστή ή mobile συσκευή, με σύνδεση στο internet. Η live και άμεση επικοινωνία με την ομάδα του customer support, θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε.


No comments:

Post a Comment