Tuesday, July 11, 2017

Customer Service Online Course Cyprus Skroutz

€19 από €244 (Έκπτωση 92%) για Online Μαθήματα Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Service) με Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης

Περιλαμβάνει:

  • 12 μήνες απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο των μαθημάτων από την ενεργοποίηση
  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/5 μέσω email, τηλεφώνου & online chat
  • Περιλαμβάνεται πιστοποιητικό ολοκλήρωσης μαθημάτων (Course Completion Certificate)
  • Δεν χρειάζονται εξετάσεις για να λάβετε το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης μαθημάτων

- Απαιτήσεις πλατφόρμας μαθημάτων: Windows 7, Windows 8, iOS / Internet Explorer 8 or above, Google Chrome, Safari 6 or above, Mozilla Firefox / Επεξεργαστής 1GHz / Τελευταία έκδοση Flash Player

- Συμβατότητα: Windows, Mac, iPhone, iPad
(Browser settings για MAC/Safari - δείτε «εδώ»)


Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι από τα πιο σημαντικά σε μία εταιρία, κατάστημα ή επιχείρηση. Ένας αξιόπιστος εκπρόσωπος πρέπει να είναι σε θέση να λύσει γρήγορα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα έχει κάποιος πελάτης, αντιμετωπίζοντας κάθε εμπόδιο, πριν και μετά την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών. Με τα online μαθήματα του e-Careers, θα μάθετε πώς να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο δύσκολων καταστάσεων, face-to-face, μέσω τηλεφώνου ή internet. Περιλαμβάνουν 11 ενότητες και μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν ένα τεστ πολλαπλών επιλογών.  Με την επιτυχή απάντηση τουλάχιστον του 70% των ερωτήσεων θα αποκτίσουν το Δίπλωμα Customer Service.


e-careers

Τα online μαθήματα της πλατφόρμας εκμάθησης e-Careers γίνονται με το δικό σας ρυθμό, στο σπίτι ή το γραφείο σας. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε Flash υπολογιστή ή mobile συσκευή, με σύνδεση στο internet. Η live και άμεση επικοινωνία με την ομάδα του customer support, θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Δείτε reviews για το e-careers στο trustpilot.com

No comments:

Post a Comment