Tuesday, July 11, 2017

Photoshop Lightroom Cs5 Basic Online Courses Cyprus

€19 για Online Μαθήματα Photoshop Basic & Advanced CS5, CS6 and CC

€9.90 για Online Μαθήματα Photoshop Elements 8

€9.90 για Online Μαθήματα Photoshop Elements 9

€9.90 για Online Μαθήματα Photoshop Lightroom 2

Photoshop


Είναι το πιο δημοφιλές και αξιόπιστο πρόγραμμα για image editing παγκοσμίως. Το e-Careers.com σας προσφέρει τη δυνατότητα να μάθετε τα μυστικά του πιο δημοφιλούς προγράμματος επεξεργασίας εικόνων, που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες φωτογράφοι, με το πακέτο Photoshop Basic & Advanced CS5, CS6 and CC. Μάθετε να είστε δημιουργικοί με τις εικόνες και τις φωτογραφίες που επεξεργάζεστε.

Photoshop Lightroom


Το Lightroom ήρθε για κάνει την ζωή των φωτογράφων εύκολη και διασκεδαστική. Τέρμα το χάος των φακέλων με φωτογραφίες, τέρμα και η δύσκολη επεξεργασία μέσω του Photoshop. Αυτό το πρόγραμμα ήρθε να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν σε όλους μας, από τότε που η ψηφιακή φωτογραφία μπήκε στη ζωή μας. Γιατί η αλήθεια είναι, πως η ευκολία και το μηδενικό σχεδόν κόστος, μας έκαναν να φωτογραφίζουμε με μεγάλη άνεση και, μερικές φορές, με φλυαρία. Το Lightroom μας βοηθάει να ταξινομήσουμε, να επιλέξουμε και να επεξεργαστούμε όλα αυτό το πλήθος των φωτογραφιών, μέσα από εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

e-careers

Τα online μαθήματα της πλατφόρμας εκμάθησης e-Careers γίνονται με το δικό σας ρυθμό, στο σπίτι ή το γραφείο σας, αρκεί να έχετε υπολογιστή και σύνδεση στο internet. Η live και άμεση επικοινωνία με την ομάδα του customer support, θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Δείτε reviews για το e-careers στο trustpilot.com

No comments:

Post a Comment