Monday, July 3, 2017

Euphoric Spa & Beauty Limassol Cyprus


 €49 από €200 (Έκπτωση 75%) για Μια Αλλιώτικη Τελετουργία TRANQUILLITY FACE & BODY RITUAL + JACUZZI 2 Ωρών! Το Τέλειο Δώρο για τον Αγαπημένο/η σας! Περιλαμβάνει: Υδροθεραπεία στο Jacuzi, Μασάζ 60λεπτών, Μάσκα Προσώπου.

Μια αλλιώτικη τελετουργία tranquillity με την υπογραφή της Comfort Zone. Ο συνδυασμός της υφής, του αρώματος και του αγγίγματος δίνει μια μοναδική εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης.


Η μαγεία των αισθήσεων ξεκινά με υδροθεραπεία αφήνοντας μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας όπου σας προϊδεάζει για το μασάζ που θα ακολουθήσει. Η τελετουργία δεν θα μπορούσε να τελειώσει εδώ χωρίς περιποίηση και μάσκα στο πρόσωπο. 


Μείγματα αιθέριων ελαίων από amaranth και trimoist για προστασία, αφήνουν το δέρμα σε πρόσωπο και σώμα αναζωογονημένο, σφριγηλό και λαμπερό.




Welcome to Euphoric Spa & Beauty


Ένας υπέροχος χώρος που φιλοξενεί την φροντίδα και τη χαλάρωση.

"Η δημιουργία ενός χώρου που θα φιλοξενεί την ομορφιά, την φροντίδα και τη χαλάρωση, υπήρξε ανέκαθεν τ’ όνειρο μου, σε συνδυασμό πάντα με τη σωστή επαγγελματική κατάρτιση και την τεχνογνωσία. Τα πρώτα βήματα προς την υλοποίηση του ξεκίνησαν όταν αποφοιτώντας από το Λύκειο με άριστα το 2005, βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη σπουδάζοντας με κρατική υποτροφία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, αισθητική και κοσμητολογία.

Αυτό το πτυχίο αποτέλεσε την αφετηρία του ταξιδιού μου, αφού ακολούθησε το μεταπτυχιακό στην αισθητική φροντίδα, άσκηση στην προαγωγή υγείας και διαχείριση του στρες. Εν συνεχεία απέκτησα δίπλωμα διδασκαλίας ονυχοπλαστικής της διεθνούς εταιρείας CNI ενώ εδώ και κάποια χρόνια διατελώ ακαδημαϊκός συνεργάτης του C.D.A college.


Το 2009 το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά με τη δημιουργία του πρώτου ινστιτούτου αισθητικής, ενός χώρου που παρείχε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής με έμφαση στην ποιότητα, τους κανόνες υγιεινής, την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών, με γνώμονα το αίσθημα ευθύνης και σύμμαχο τη γνώση.

Το EUPHORIC SPA & BEAUTY αποτελεί την επόμενη σελίδα, την εξέλιξη και τη δέσμευση για ακόμη πιο ποιοτικές και εξελιγμένες θεραπείες και επίπεδο υπηρεσιών. Είναι ένας ναός ομορφιάς, χαλάρωσης και περιποίησης. Ούσα μέλος του συλλόγου αισθητικών Κύπρου, ταυτόχρονα παρακολουθώ προγράμματα, σεμινάρια , εκθέσεις και συνέδρια αισθητικής στην Κύπρο και το εξωτερικό με απώτερο σκοπό και στόχο τη συνεχή εκπαίδευση σε καινοτόμες μεθόδους και θεραπείες αισθητικής, έχοντας πάντα κατά νου την καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς εσάς."


No comments:

Post a Comment