Monday, July 3, 2017

Hollywood Slimming by Euphoric Spa & Beauty Limassol Cyprus

Το Απόλυτο Πακέτο Αδυνατίσματος!!! €390 από €1265 (Έκπτωση 69%) για 13 Συνεδρίες Αδυνατίσματος με Μηχανήματα και Τεχνικές που Χρησιμοποιούν οι Διάσημοι στο Hollywood! Χάστε Έγκαιρα τα Περιττά Κιλά Πριν Βγείτε στις Παραλίες! Στο Νέο Ανανεωμένο Χώρο του Euphoric Spa & Beauty στην Λεμεσό!
Αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • 1 Συνεδρία Full body scrub
Πήλινγκ με αλάτι από τη νεκρά θάλασσα με σύσταση 98 συστατικών, περιέχει μικροσπόγγους απορρόφησης της λιπαρότητας και μεγάλη συγκέντρωση aloe vera για ενυδάτωση. Η υψηλή περιεκτικότητα της νεκράς θάλασσας στο αλάτι και τα μεταλλικά στοιχεία της θεωρούνται το σύγχρονο «θαύμα» ομορφιάς και ευεξίας.
  • 1 Συνεδρία Vanquish (Μηχάνημα που χρησιμοποιούν οι διασημότητες στο Hollywood)

Το vanquish είναι ένα επαναστατικό μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων (RF) που στοχεύει επιλεκτικά το λίπος με την ενέργεια της θερμότητας και προσφέρει ασφαλή και μετρήσιμες θεραπείες αδυνατίσματος σώματος χωρίς το κόστος και την ανάκτηση της επέμβασης. Περαιτέρω, οι ασθενείς έχουν αναφερθεί παγκοσμίως στην υψηλή ικανοποίηση από τη θεραπεία. Το Vanquish έχει πάρει έγκριση από το FDA και είναι κατοχυρωμένο για τη μη επεμβατική λύση στο λίπος χωρίς να αγγίξει το δέρμα. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και μειώνει τον αριθμό και τον όγκο των λιποκυττάρων.

Πλεονεκτήματα vanquish:

• Επιτρέπει την ευρύτερη περιοχή επεξεργασίας σε σχέση με άλλα μηχανήματα.
• Άνετη και μη χειρουργική θεραπεία χωρίς αναισθησία και χωρίς χρόνο επώασης (ανάρρωσης) για την θεραπεία.
• Χρόνος θεραπείας: 30-60 λεπτά ανά συνεδρία, τέσσερις έως έξι συνεδρίες με διάστημα δύο εβδομάδων για την κάθε μια.
• Εξαιρετική ασφάλεια με μόνο ήπια έως μέτρια ερυθρότητα και / ή πρήξιμο στην περιοχή θεραπείας, το οποίο υποχωρεί σε μία έως δύο ώρες.
• Προσιτό και άνετο, περίπου €300 ανά συνεδρία θεραπείας.
• Ιδανικό για άντρες και γυναίκες που θέλουν να εφαρμόσουν λιποαναρρόφηση αλλά φοβούνται τα πιθανά αποτελέσματα και παρενέργειες που ίσως προκύψουν.

  • 1 Συνεδρία Schema Therapy

Είναι μια εξειδικευμένη και στοχευμένη θεραπεία που ενεργοποιεί τη λιπόλυση, καταπολεμά το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Το μίγμα των βοτάνων Spongilla, Fragilis και Ephydata (phytopeeling) πρωταγωνιστεί εκ νέου με μια τρίτη διαφορετική δράση (λιπόλυση). Σε συνδυασμό με το συστατικό Α2 blockers συμβάλλουν στην ενεργοποίηση της σύνθετης διαδικασίας λιπόλυσης του ανθρώπινου οργανισμού. Η Schema Therapy είναι μια θεραπεία, η οποία στηρίζεται στην τεχνολογία PH.A2.

  • 5 Συνεδρίες LPG express + 5 body wraps

Η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και αποβολής λίπους είναι μια φυσική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται τα λιποκύτταρα. Παρά τον απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής και την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, η εναπόθεση λίπους στο σώμα σας τείνει να αυξάνει χρόνο με το χρόνο, με αποτέλεσμα δυσμενή επακόλουθα στην εμφάνισή σας, όπως αύξηση όγκου και κυτταρίτιδα. Το μυστικό; Η αληθινή επαναδραστηριοποίηση των λιποκυττάρων. Αυτή η πατενταρισμένη τεχνική αδυνατίσματος επανενεργοποιεί την αποβολή λίπους (λιπόλυση) με σκοπό την απομάκρυνση του τοπικού πάχους και την αποκατάσταση των ατελειών. Η μηχανική διέγερση που προκαλούν οι κύλινδροι της LPG πυροδοτεί βιολογικές αντιδράσεις βαθιά στον λιπώδη και τον συνδετικό ιστό, όπως: ενεργοποίηση της λιπόλυσης και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αποτελέσματα: Πιο λεπτή σιλουέτα και ένα πιο σφριγηλό και απαλό δέρμα. ENDERMOLOGIE είναι η επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης εξελιγμένη από την LPG και πιστοποιημένη με περισσότερες από 128 επιστημονικές μελέτες. Μέσω της αρχής της μετάδοσης μηχανικών μηνυμάτων (‘mechanotransduction’), η επιφάνεια του δερματικού ιστού διεγείρεται, ώστε να προκαλέσει στα βαθύτερα στρώματα βιολογικές απαντήσεις, που είναι ανώδυνες και μη επεμβατικές. Το LPG είναι γαλλικής προέλευσης και πιστοποιημένο από το FDA.

  • 5 Συνεδρίες LPG full  + 5 Πρεσσοθεραπείες

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος με λεμφικό drainage που βοηθά στην σωστή κυκλοφορία της λέμφου και συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Έχει ως αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με την αποβολή τοξινών και της κατακράτηση υγρών αλλά και στην αντιμετώπιση οιδημάτων. Με την ειδική συσκευή αεροθαλάμων, από μαλακό και εύκαμπτο υλικό, και ανάλογα με το εξατομικευμένο πρόγραμμα του καθενός επιτυγχάνουμε όλα τα πιο πάνω με την λεμφική παροχέτευση της κοιλιακής χώρας και των κάτω άκρων. Επίσης έχει άριστο αποτέλεσμα στην ανακούφιση των κουρασμένων ποδιών και αυτό γίνεται αντιληπτό από το πρώτο ραντεβού.


Welcome to Euphoric Spa & Beauty

Ένας υπέροχος χώρος που φιλοξενεί την φροντίδα και τη χαλάρωση.

"Η δημιουργία ενός χώρου που θα φιλοξενεί την ομορφιά, την φροντίδα και τη χαλάρωση, υπήρξε ανέκαθεν τ’ όνειρο μου, σε συνδυασμό πάντα με τη σωστή επαγγελματική κατάρτιση και την τεχνογνωσία. Τα πρώτα βήματα προς την υλοποίηση του ξεκίνησαν όταν αποφοιτώντας από το Λύκειο με άριστα το 2005, βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη σπουδάζοντας με κρατική υποτροφία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, αισθητική και κοσμητολογία.

Αυτό το πτυχίο αποτέλεσε την αφετηρία του ταξιδιού μου, αφού ακολούθησε το μεταπτυχιακό στην αισθητική φροντίδα, άσκηση στην προαγωγή υγείας και διαχείριση του στρες. Εν συνεχεία απέκτησα δίπλωμα διδασκαλίας ονυχοπλαστικής της διεθνούς εταιρείας CNI ενώ εδώ και κάποια χρόνια διατελώ ακαδημαϊκός συνεργάτης του C.D.A college.


Το 2009 το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά με τη δημιουργία του πρώτου ινστιτούτου αισθητικής, ενός χώρου που παρείχε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής με έμφαση στην ποιότητα, τους κανόνες υγιεινής, την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών, με γνώμονα το αίσθημα ευθύνης και σύμμαχο τη γνώση.

Το EUPHORIC SPA & BEAUTY αποτελεί την επόμενη σελίδα, την εξέλιξη και τη δέσμευση για ακόμη πιο ποιοτικές και εξελιγμένες θεραπείες και επίπεδο υπηρεσιών. Είναι ένας ναός ομορφιάς, χαλάρωσης και περιποίησης. Ούσα μέλος του συλλόγου αισθητικών Κύπρου, ταυτόχρονα παρακολουθώ προγράμματα, σεμινάρια , εκθέσεις και συνέδρια αισθητικής στην Κύπρο και το εξωτερικό με απώτερο σκοπό και στόχο τη συνεχή εκπαίδευση σε καινοτόμες μεθόδους και θεραπείες αισθητικής, έχοντας πάντα κατά νου την καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς εσάς."


No comments:

Post a Comment